Mutlak üç puan alması gereken bir maçta Sarı-Lacivertliler Balıkesirspor kalecisi Emrullah'ın hatasından mutlu sona ulaştılar.

     Kötü hava şartlarının iyice ağırlaştırdığı sahada Sarı-Lacivertliler rakibine göre oyunun tek hakimi oldular.

    Yalnız bu sizleri yanıltmasın.Oyunun hakimi daha fazla topa sahip olan sarılacivertliler gol yollarında bir o kadar etkisizdiler.

    Forvet Oyuncuları gol atmakta gerçekten zorlanıyorlar.Sow maçın başında yakaladığı fırsatı gole çevirse maç daha renkli olacaktı.

    Rakip Balıkesirspor bu haliyle liğde tutunması gerçekten zor.Kendi evinde kendi sahasına mahkum oynadılar. Karşılarında ise bu kadar etkisiz bir Fenerbahçe'yi bir daha kolay kolay bulamazlardı. Acil tedbir almazlarsa bu sene liğde işleri gerçekten zor.

   Fenerbahçe'ye dönecek olursak.Gol üretemeyen Sarı-Lacivertliler ilk yarının sonlarına doğru Meireles'in ortası gol olunca yüzleri güldü. Nasıl gülmesin öyle bir gol oldu ki. Meireles şaşkın, sarılacivertli oyuncular şaşkın, Balıkesirspor kalecisi ise o herkesten daha şaşkın. Herkes gelen topun orta olarak ceza sahasına ineceğini düşünürken gol oldu.

   Bu arada Balıkesirspor kalecisi Emrullah'a sosyal medyadan eleştirenlere bir sözümüz var. Kimse Öküz Altın'da buzağı aramasın. Her kalecinin böyle sanşsız yediği, kendisinin bile hala nasıl gol dediği pozisyonlar vardır. Başta Volkan olmak üzere,Muslera ve daha niceleri futbol yaşantılarında böyle talihsiz golleri kalelerinde görmüşlerdir.

   Ikinci yarıda Sarı-Lacivertliler ilk yarının Kopyası bir maç oynayınca attıkları sanş golü ile üç puana ulaştılar.

   Taraftarlar ise hala oynanan oyundan memnun değil. Fenerbahçe'li futbolcuların ayaklarında sanki kilolarca ağırlık bağlı.Koşamıyorlar. Eski fizik güçlerinden çok uzaktalar. Oyun planlarına gelince artık herkes ezberledi. Rakipler için Sarı-Lacivertliler çözülmeyecek bir takım değil artık.

   Liğin ilk yarısının son maçlarında saha avantajını yakalayan Sarı-Lacivertliler oynadıkları bu oyun anlayışını değiştirmezse yakaladıklarım avantaj dezavantaja döneceği kesin.

   

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.