Caner'den Fenerbahçe'ye doğum günü hediyesi



Fenerbahçe haftalardır süren kötü futboluna Konya Torkuspor maçında da devam etti.
Teknik Direktör İsmail Kartal bu takıma iki numara küçük gelmeye devam ediyor. Maça istekli ve arzulu başlayan Fenerbahçe Caner'in iki asisti ile iki gol buldu. Ancak maçı İsmail Kartal'ın hataları ile zor tamamladı.
Maçın Yıldız'ı Caner, Mehmet Topuz ve Alper oldular. Elllerinden geleni yaptılar.
Maçın en kritik anında gereksiz yere kırmızı kart gören Bekir ise maçı defalarca izlesin ve nasıl bu hatayı yapabildi bir düşünsün.
   Maçın başında oyuna istekli başlayan sarılacivertliler geçen haftalara göre daha istekli ve arzulu olarak maça asıldılar.
   Bu gayretleri sonucu duran bir topta Caner'in asisti ile golü de buldular. Ancak gereksiz bir pozisyonda penaltı yaratıp kolay gidecek maçı zora soktular.
   Maçın ilk yarısının sonuna doğru Bekir ne olduğu ve ne yapmaya çalıştığı anlaşılmaz bir şekilde takımını on kişi bıraktı.

   Maçın ikinci yarısında istekli ve arzulu hırslı oynayan sarılacivertliler istedikleri golü de yine günün adamı Caner'in asisti ile  buldular. Maçta galibiyet sayısını elde ettikten sonra eksik oynamaların verdiği dezavantajı iyi kullanan sarılacivertliler İsmail Kartal'ın yanlış oyuncu tercihlerine ragmen bu maçı kazanmayı bildiler.
   Bir sözümüzde Volkan'a. Tamam kale senin ama daha iyileşmeden neden kaleyi  devir alıyorsun. Maç kritik ve takımın on kişi sen iki topta sakatlandın. Kimse  sana değmedi faul yapmadı. Normal kurtarışlarla sakatlandın. Üç değişiklik hakkını kullanan takımın sen maça devam edemeyecek olsan ne yapacaktı. Bırak bu ısrarı Mert son derece başarılı ve formda o kalsın kalede. Nedir bu bencillik. Az Kalsın takımını yakacaktın.
   Fenerbahçe kolay Görülen maçı zora sokarak üç puanı zorda olsa aldı. Ama takımın Ruhu hala yok. Lider yok. Oynayan oyunların öz güveni yok. Teknik heyetinde aynı şekilde. Böyle nasıl devam edecek ve nereye kadar sürecek. Hala bir takıma dokunuş yok. Kendi evinde bu kadar kolay maçları zor kazanır isen deplasmanda ne yapacaksın.
   Fenerbahçe'de işler yolunda gitmiyor. Böyle devam ederlerse Liğ maratonunda çok günler bekliyor onları.
   Sonuçta Caner doğum Günü'nde Fenerbahçeli taraftarlara iki asistle iki gol vererek en büyük armağanı verdi. Tebrikler Caner Doğum Günün Kutlu Olsun.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih aydın 2014-10-05 00:01:16

bugün rahat uyuyacağım, rakibini ciddiye alan fenerbahçe her zaman kazanıyor. doğum günün kutlu olsun caner.
yabancı futbolculara bel bağlayan yöneticiler altyapı altyapı altyapı kendi çocuklarımıza önem verelim lütfen kadroya bakınca bazen utanıyorum fenerbahçe hangi ülkenin liginde oynuyor diye.