Fenerbahçe Beşiktaş derbisi
nin ardından ortaya çıkan resme bakacak olursak,futbolumuz açısından çok hoş olmayan bir görünüm oluşmaya devam ettiğini görmekteyiz.
    Dün akşamki maçı taktik Açıdan daha iyi konsantre olan Fenerbahçe Hakkı'yla Kazandı.Ancak gerek maç içersinde, gerekse maç sonu soyunma odalarında Yaşananlar, yöneticilerin demeçleri yine maçın önüne çıktı.
   Son iki haftadır Beşiktaş Maçlarını on kişi tamamlıyor. Ve bunun bedelini son iki maçta altı puan kaybederek ödedi. Biliç'in takımdaki oyuncularına kartlar konusunda çok çok dikkatli olunmasını anlatması kaçınılmaz oldu. Dinamik, genç ve enerjik yapısıyla devamlı hücumu Düşünen Beşiktaş ta bir futbolcunun eksikliği takıma büyük zarar veriyor.

   Fenerbahçe ye bakacak olursak. Maçta ilk yarı iyi oynadılar. Ancak ikinci yarı galibiyetin verdiği rehavetle maçı rolantiye aldılar. Zor geçmesi beklenen maç Fenerbahçe lehine sonuçlandı.
   Maçın esas konuşulması gereken tarafı.Yöneticilerin demeçleri, futbolcuların hareketleri. Emre Belezoğlu senelerin tecrübesi ve hala kontrol problemi yaşıyor.Her pozisyonun içinde.Beşiktaşlı oyuncu kırmızı kart alıyor Emre olayın içinde. Beşiktaş teknik direktörü ile diyalog içinde. Ne gerek var hem Takımı'na hem kendine zarar veriyor. Emre her maçta aynı. Birde son üç maçtır sakat sakat sahada. Neden tam iyileşmeden sahaya Sürer Teknik Kadro bilinmez.
   Oysaki Emre birçok futbol oynayan Gençler'e örnek teşkil edecek bir futbolcu. Oynadığı zamanlar futboluna diyecek yok. Ama kişisel hareketleri artık futbolunun önüne çıkmaya başladı. Herkes futbolcu Emre den  çok saha içi hareketleri olan kendini kontrol etmekte güçlenen Emre'yi anımsıyor.
   Maçtan sonra Takımların Yöneticileri de daha duyarlı demeçler vermeleri gerekir. Zira kamuoyunun önünde olan kişiler daha dikkatli sözler kullanmalı.Beşiktaş ve Fenerbahçe iki Güzide takımımız dost olarak kalmak zorundadır. Ortamı germek kimseye birşey kazandırmaz.Türk futboluna da zarar verir. Dünkü maç altı üstü bir liğ maçı. Her zaman da oynanacak. Dostluk her zaman ön planda Olmalı.
   Dostça centilmence maçlara dileğiyle iyi haftalar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.