Derbinin galibi Fenerbahçe

   Galatasaray Ferneabhçe derbisinin galibi sarılacivertliler oldu.Baktığınızda berabere biten maçın galibi mi olur der gibisiniz ama var.Bu derbinin galibi Fenerbahçe.

   Neden derseniz geçen yıl ağır bir travma yaşamış bir Fenerbahçe, neredeyse tüm oyuncuları ilk defa birarada bir Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanında bir Fenerbahçe.Tüm bunlara karşın oyunun tek hakimi bir Fenerbahçe, rakibin kendi evinde üstünlük sağlayan bir Fenerbahçe seyrettik.

   Tüm bunlara baktığınızda derbinin galibi Fenerbahçe diyoruz.Galatasaray deplasmanında sanki evinde oynuyor havasında kadar rahat, uzun zanadır aynı kadro ile oynayan ekip kadar güvenli bir Fenerbahçe seyrettik.Ersun Hoca son iki haftadan iyi ders çıkarmış ve futbolcularına iyi motive etmiş.

   Galatasaray’da ise değişen bişey yok.Fatih Hoca’nı oyuncuları oyundan çok kopuk oynadılar.Belli ki Fatih Hoca Şampiyonalar Ligi maçını da düşünmüş.Ona göre tedbirli davranmış.Ama Galatasaray’lı oyuncularda maçı almak adına hiçbir gayret göremedik.

   Fenerbahçe kalede Altay olmak üzere tüm oyuncular maça iyi konsantre olmuşlardı.Özellikle Emre ve Gustavo maça damgalarını vurdular.ilerde Vedat rakibin her hava topunu aldı.Fenerbahçe’de tek aksayan sonradan oyuna giren Deniz oldu.Ersun Hoca zaten onu hemen oyundan aldı.

   Fenerbahçe’de sevindiren bir durum da Hasan Ali Kaldırım’ın takıma dönmesi oldu.İsla ile beraber bu maçta takımlarındaki yerlerini aldılar.Fenerbahçe’nin artık sağ ve sol bekleri yerini alıyor.Bundan sonra daha keyif veren bir Fenerbahçe izleyeceğiz.

   Fenerbahçe bu akşam lig maratonunda son derece önemli puan aldı, ve yoluna devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.