DİN KİSVESİ İLENEFRET SUÇ'U


Saygıdeğer okurlar

Beni okuyanlar sanırım bilirler ben Din bilimcisi, ilahiyatçı veya hatta dindar bile değilim. Kimse yanlış anlamasın dinsiz demedim, inançlı olduğumda eklemek isterim. Allah'a ve değerlerine elimden geldiğince de uymaya çalışırım olduğu kadarıyla.

Ancak din olgusunu kullanarak siyaset yapanlarında hele hele din kitaplarında yazılanları çarpıtarak istedikleri siyasi emellerine ulaşma çabalarına da açık bir hazımsızlık duymaktayım.

Bunlardan biri de Milli Gazete yazarı Mevlut Özcan.
Yahudi ırkçılığı başlığı ile yayımladığı yazısında Tevrat'tan bir takım ayetler ve sayılar vererek yazısının amacına ulaşmak istemiş. Merak saiki ile bu ayetlerde gerçekten bu sözler edilmiş mi yazıyor mu diye incelemeye başladım.

http://www.milligazete.com.tr/koseyazisi/Yahudi_irkciligi/18753#.Uwg99uN_tIG

Hislerim beni aldatmamış, daha ilk ayette  haklıolduğum ve sözü edilen beyefendinin nasıl bu yazıyı kaleme aldığı ortaya çıkmışoldu.
 
Yazıdan alıntı:

Muhterem Müslümanlar!

Yahudi’nin ve onun siyasi kolu olan Siyonizm’in hedefleri tahrif edilmiş Tevrat’ta beyan edilmiştir. Orada deniyor ki: “Dünyadaki bütün devletlerin liderleri Yahudi’ye secde edecek; milletler ona kulluk edecekler.” (Tesniye: 72/2)

Beyefendi Buyurmuş ki Tevrat'ın Tesniye kitabının72. bap (Bölüm istersek ayet te diyebiliriz) 2. kısmında “Dünyadaki bütün devletlerin liderleri Yahudi’ye secde edecek; milletler ona kulluk edecekler.”

Tevrat 5 kitaptan müteşekkil olup 5. kitabı tesniye sadece 34 Bap'tan (Bölüm) oluşur  72.bap'ı sayın Mevlut bey nereden bulup çıkartmış acaba?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tesniye_(Tevrat

http://en.wikipedia.org/wiki/Book_of_Deuteronomy

Mevlut bey bununla kalmıyor devam ediyor ve diyor ki yahudiliğin MEDENİ  KANUNU olarak ta ifade edebileceğimiz  TALMUD (Öğreti)  kitabının ismini de  hatalı yazıyor ve buna TELMUT diyor nereden bulduysa ve:

Sadece Yahudiler insandır. Gayrisi birer domuzdur.” (Telmut’tan)

İsrailli olmayan her kadın bir hayvan gibidir.” (Telmut’tan)

Ve gerekTevrat'ı gerekse Talmud'u Siyonizm'in  belası olarak saymaktadır.

Talmud'da böylesi ibareler olmadığını söyleyebilirim aksini söyleyen orijinal ibranice kitabı getirip kanıtlamakla yükümlüdür. Palavralar ile düşmanlık edebiyatı yapılmaz.

 

Aslında  bu beyefendinin dediklerini okumaya bile anlam veremiyorum, ama  basın yolu ile nefret suçuna en bariz örneklerden biri olarak bu efendinin yazısı mükemmel bir örnektir.

 

Varsa baba yiğitbit savcı bu yazımı suç duyurusu olarak kabul etsin ve sayın Mevlüt beyefendi'ye gereken işlemi yapsın, tabii ki birileri ALOO  SAVCI demezse:))

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.