Amerika bildiğiniz gibi; Bebek katillerine Noel hediyesi

Amerika, PKK katillere verdiği ağır silahları zırhlı araçlarla güçlendiriyor. PKK'nın koruyucu meleği haline gelen Pentagon'un yeni hedefi, PKK'nın hedefinde olan ülkeler...

21 Kasım 2017 Salı 19:43
Amerika bildiğiniz gibi; Bebek katillerine Noel hediyesi






Amerika bildiğiniz gibi; PKK YPG'ye zırhlı araçlar yolluyor

Terör örgütü PKK'nın babası olduğunu kabul eden ABD yönetimi bebek katillerini artık ağır silahlarla donatmaktan çekinmiyor. Yarım asırlık müttefiklerinin gözünün içine baka baka yalan söyleyen Amerika, terör örgütü DEAŞ'la iş birliği yaptığını kabul eden PKK'lı katillere zırhlı araçlar vermeye başladı. Yeni yıla sayılı günler kala, bebek katillerine, Amerikalı katillerden gelen ağır silahların nerede kullanılacağını tahmin etmek hiç de güç değil..


ABD'nin Suriye'nin Deyrizor kentinde DEAŞ'a karşı yürütülen operasyon için terör örgütü YPG'nin ana omurgasını oluşturduğu Demokratik Suriye Güçleri'ne yeni silah ve zırhlı araç gönderdiği belirtildi.


Suriye'nin Deryrizor kentinin DEAŞ'tan temizlenmesi için Koalisyon güçlerinin hava desteği ile karadan operasyon yürüten Demokratik Suriye Güçleri'ne ABD ordusunun yeni silah ve zırhlı araçlar gönderdiği belirtildi.

Suriye'deki Kürt sitelerinde yer alan habere göre, ana omurgasını terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantası YPG'nin oluşturduğu DSG'ye ağır silahların yanı sıra, 120 zırhlı Hummer Jip de gönderildi. YPG'li teröristlerin, teslim aldıkları zırhlı araçlara örgütün flamalarını astığı görüldü.

Anahtar Kelimeler:
ABDAmerikaPKKKatil Amerika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.