Bakü'de 'Kanlı Ocak' galası

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de bulunan Nizami Sinema Salonunda, yönetmenliğini Vahid Mustafayev'in yaptığı Kanlı Ocak filminin galası yapıldı. Filmde rol alan usta oyuncular Nebahat Çehre ve ABD'li Layn Devisin'in de katıldığı tanıtım...

19 Ocak 2015 Pazartesi 23:45
Bakü'de 'Kanlı Ocak' galası






Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de bulunan Nizami Sinema Salonunda, yönetmenliğini Vahid Mustafayev'in yaptığı Kanlı Ocak filminin galası yapıldı. Filmde rol alan usta oyuncular Nebahat Çehre ve ABD'li Layn Devisin'in de katıldığı tanıtım gecesine, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, ses sanatçıları ve üst düzey yetkililer katıldı. Galanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan oyuncu Nebahat Çehre, filmde anne rolü aldığından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Filmin yönetmeni Vahid Mustafayev ise bin oyuncu ile 63 gün içerisinde çekilen filmde Türkiye, İran, Rusya, ABD gibi ülkelerden oyuncular davet edildiğini ve oyuncuların görevlerini iyi yaptıklarını bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.