Beyrut’ta bir grup Ermeni ‘Son Mektup’u protesto etti… Büyükelçi Özyıldız, sinemada bir süre mahsur kaldı

LÜBNAN () - Türkiye’nin Beyrut Büyükelçisi Süleyman İnan Özyıldız, Beyrut’ta Çanakkale Savaşı ile ilgili bir filmi izlemek için gittiği sinema salonunun önünde Ermeniler tarafından düzenlenen protesto gösterisi nedeniyle bir süre...

20 Mart 2015 Cuma 12:54
Beyrut’ta bir grup Ermeni ‘Son Mektup’u protesto etti… Büyükelçi Özyıldız, sinemada bir süre mahsur kaldı






LÜBNAN () - Türkiye’nin Beyrut Büyükelçisi Süleyman İnan Özyıldız, Beyrut’ta Çanakkale Savaşı ile ilgili bir filmi izlemek için gittiği sinema salonunun önünde Ermeniler tarafından düzenlenen protesto gösterisi nedeniyle bir süre mahsur kaldı. Daily Star gazetesinin haberine göre Özyıldız, yönetmenliğini Özhan Eren’in yaptığı ‘Son Mektup’ filmini gizlemek üzere, eşiyle birlikte Beyrut’un en önemli sinema salonlarından biri olan Ashrafieh's Grand Cinema’ya gitti. Ancak film çıkışında yaklaşık Ermeni Taşnak Partisi üyesi 100 kişilik bir grubun salon önünde gösteri yapması üzerine, büyükelçi salona geri döndü. Büyükelçi Özyıldız ancak sinema salonuna çağrılan güvenlik görevlilerinin önlem almasından sonra salondan ayrılabildi. (İH)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.