Davutoğlu Alman gazetesine yazdı: Avrupa’nın katkısı sınırlı ve gülünç

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Avrupa’nın mülteci sorunun çözümüne katkısını “sınırlı ve gülünç” olarak nitelendirdi. Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung’a konuk yazar olarak...

06 Eylül 2015 Pazar 16:56
Davutoğlu Alman gazetesine yazdı: Avrupa’nın katkısı sınırlı ve gülünç






Başbakan Ahmet Davutoğlu, Avrupa’nın mülteci sorunun çözümüne katkısını “sınırlı ve gülünç” olarak nitelendirdi.



Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung’a konuk yazar olarak bir makale yazan Başbakan Davutoğlu, Avrupa Birliği’nin tüm dünyayı saran mülteci sorununun çözümüne katkısını eleştirdi.



Gazetenin internet sayfasında ön haber olarak duyurduğu habere göre, AB’nin sorunun çözümüne yönelik katkısını “sınırlı ve gülünç” diye nitelendiren Başbakan Davutoğlu, “Türkiye olarak sadece biz Suriye ve Irak’tan iki milyondan fazla mülteciyi kabul ederek, kaosun yaşandığı bölge ile Avrupa arasında etkin bir bölge oluşturduk” ifadelerini kullandı.



Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun makalesinin tamamının Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesinin yarınki sayısında yayımlanacağı belirtildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.