Ermeni askeri atletini çıkararak teslim bayrağı yaptı

Azerbaycan'da son durum, Karabağ'da köşeye sıkışan Ermeni askerlerinin teslim olma görüntüleri ortaya çıktı. Teslim olan ermeni askeri beyaz atletini teslim bayrağı yapmış,

03 Nisan 2016 Pazar 21:40
Ermeni askeri atletini çıkararak teslim bayrağı yaptı






Ermeni askeri atletini çıkararak teslim bayrağı yaptı

Azerbaycan topraklarını kan gölüne çevirmeye hazırlanırken, hiç beklemediği bir taarruzla dağılan Ermeni ordusunda çözülme başgösterdi. Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan çatışmada bir Ermeni askerinin teslim olduğu görüntü ortaya çıktı

Azerbaycan, temas hattındaki şiddetli çatışmaların ardından karşı operasyon ve cevap önlemlerini durdurma kararı alarak tek taraflı ateşkes ilan etmişti.

6 saat süren ateşkesin ardından Ermeni askerleri Fuzuli, Ağdam ve Tartar bölgelerinde karşı taaruza geçerek sivil yerleşim yerlerini hedef alması ateşkesi sonlandırdı.

SAVUNMA BAKANI DOĞRULADI

Azerbaycan Savunma Bakanlığı sözcüsü Vakıf Dergahlı'da 3 cephede çatışmaların yoğunlaştığını ve ateşkesin bozulduğunu doğruladı.

ERMENİ ASKER FANİLASINI BAYRAK YAPTI

100'den fazla Ermeni askerinin öldüğü çatışmalarda, bir Ermeni askeri fanilasını bayrak yaparak teslim oldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.