KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı ilk yurtdışı resmi ziyaretini çarşamba günü Ankara'ya yapacak

ALİ RUHLUEL/LEFKOŞA/ KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak ilk yurt dışı resmi ziyaretini 6 Mayıs Çarşamba günü Ankara'ya gerçekleştirecek. KKTC Cumhurbaşkanlığı...

02 Mayıs 2015 Cumartesi 15:49
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı ilk yurtdışı resmi ziyaretini çarşamba günü Ankara'ya yapacak






ALİ RUHLUEL/LEFKOŞA/ KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak ilk yurt dışı resmi ziyaretini 6 Mayıs Çarşamba günü Ankara'ya gerçekleştirecek. KKTC Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya Ankara ziyaretinde, Kıbrıslı Türk Müzakereci görevini üstlenen Dışişleri Bakanı Sayın Özdil Nami, daha önceden öngörülmüş diğer yurt dışı ziyaretinde değişiklik yaparak eşlik edecek. Cumhurbaşkanı Akıncı ve beraberindeki heyetin bir günlük resmi temaslar ve çalışma ziyareti sonrasında aynı gün adaya dönmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.