Kraliçenin muhafızı nöbet değişimi sırasında yere kapaklandı

İNGİLTERE'de Kraliçe Elizabeth'in yaşadığı Buckingham Sarayı önünde nöbet tutan kırmızı üniformalı askerlerden biri, nöbet değişimi sırasında ayağı kayarak yanlamasına yere kapaklandı. Muhafız kendini çabucak toparlayarak...

15 Nisan 2015 Çarşamba 11:51
Kraliçenin muhafızı nöbet değişimi sırasında yere kapaklandı






İNGİLTERE'de Kraliçe Elizabeth'in yaşadığı Buckingham Sarayı önünde nöbet tutan kırmızı üniformalı askerlerden biri, nöbet değişimi sırasında ayağı kayarak yanlamasına yere kapaklandı. Muhafız kendini çabucak toparlayarak ayağa kalktıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi nöbetine başladı.
Turistlerin en rağbet gösterdiği yerlerden biri olan Buckingham Sarayı önündeki beklenmedik kaza, bir turist tarafından kamera ile görüntülendi. Görüntüler yüklendiği sosyal paylaşım sitelerinde izlenme rekoru kırdı.
İngiltere Savunma Bakanlığı, genç bir askerin görevini yaptığı sırada meydana gelen bir kaza ile ilgili olarak yorum yapmayacağını açıkladı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.