Rekortmen Sinan hedefini büyüttü

Mehmet UZUN-DELMENHORST,()-Almanya'nın Delmenhorst kentinde yaşayan ve top cambazlığı dalında kırdığı 5 dünya rekoruyla Guinness Dünya Rekorlar kitabına girmeyi başaran Sinan Öztürk (31), hedefinin rekor sayısını 11'a çıkarmak olduğunu...

17 Nisan 2015 Cuma 16:03
Rekortmen Sinan hedefini büyüttü






Mehmet UZUN-DELMENHORST,()-Almanya'nın Delmenhorst kentinde yaşayan ve top cambazlığı dalında kırdığı 5 dünya rekoruyla Guinness Dünya Rekorlar kitabına girmeyi başaran Sinan Öztürk (31), hedefinin rekor sayısını 11'a çıkarmak olduğunu söyledi.

“ALMANYA'NIN EN ÇOK REKOR KIRAN KİŞİSİ OLMAK İSTİYORUM”


Son iki yılda 5 kez dünya rekorlar kitabına girmeyi başaran top cambazı Sinan Öztürk, kırdığı 5 rekorla kalmayacağını, kıracağı yeni rekorlarla Almanya'da rekorlar kitabına en çok rekor kıran kişi olarak girmeyi hedeflediğini söyledi. Top cambazlığının düzenli çalışma ve disiplin istediğini, kendisinin de her gün düzenli olarak en az 6 saat antrenman yaptığını anlatan Öztürk, yeni rekorlar denemesi üzerinde çalıştığını anlattı.

TÜRKİYE'DE GÖSTERİ YAPTI

Elde ettiği başarıdan dolayı en az Türkler kadar Almanların da kendisine sahip çıktığını anlatan Sinan Öztürk, “En son olarak İzmir'de Altınordu tarafından düzenlenen U12 İzmir Cup'a davet edildim. Burada gösteri yaptım. Çok güzel bir organizasyondu. Avrupa'dan çok takım vardı. Çocuklar yaptığım gösteriye hayran kaldı ve benden ders almak istediklerini söylediler” dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.