Açlıktan yiyecek çalan çocuğu yakarak katlettiler

Nijerya'da süpermarketten hırsızlık yapan çocuk topluluk tarafından yakılarak katledildi..

21 Kasım 2016 Pazartesi 13:17
Açlıktan yiyecek çalan çocuğu yakarak katlettiler






Nijerya'da süpermarketten hırsızlık yapan çocuk topluluk tarafından yakılarak katledildi..

Nijerya'nın güneybatısında bulunan Lagos kentine bağlı Badagry semtinde meydana gelen feci olayda yiyecek çalan küçük çocuk , etrafını saran bir gurup tarafından feci şekilde dövüldükten sonra, yakılarak öldürüldü. Grup yanıcı bir sıvıyla dolu olan lastik çocuğun başına geçiriyor ve lastiği ateşe veriyor. Hırsızlıkla suçlanan çocuk, kan donduran bir şekilde ölüyor.Korkunç görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Haberlerin bir kısmında çocuğun yaşının 15 olduğu, bir kısmında ise 7 olduğu yazıldı.

İngiliz The Mirror gazetesinin kullandığı görüntülerde, yüzü kanlar içinde kalan çocuğun etrafını saran bir grup yansıyor. Talihsiz çocuk, ayakları bağlanmış bir şekilde yerde oturuyor.

Haberlere göre; yanıcı bir sıvıyla dolu olan lastik çocuğun başına geçiriliyor ve lastik ateşe veriliyor. Hırsızlıkla suçlanan çocuk, kan donduran bir şekilde ölüyor.

Mirror’ın haberinde,  katledilen çocuğun süpermarketten hırsızlık yaptığı, benzer nedenlerle daha önce de yakalandığı öne sürüldü.
Konuya ilişkin Nijerya polisinden henüz bir açıklama gelmedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.