Almanya sokakları Türkiye diye inledi

Hakemin maçın bitiş düdüğünü çalmasıyla birlikte bayrağını alan caddelere akın etti

22 Haziran 2016 Çarşamba 03:16
Almanya sokakları Türkiye diye inledi






Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ne karşı aldığı 2-0'lık zafer binleri meydanlara döktü.


       Yaşar KAÇMAZ
           ALMANYA

Almanya Aachen'da şehrin en işlek caddesini trafiğe kapatan büyük bir kalabalık adeta şampiyon olmuşcasına eğlenceler de bulundu.


YER YERİNDEN OYNADI
Genciyle yaşlısıyla ellerinde Türk bayrakları ile tek yürek tek bilek olan grup; "Biz bitti demeden bitmez" , "Şehitler ölmez, Vatan bölünmez"  ve tekbir sesleriyle adeta yeri yerinden oynattı. Bir ara bir araca müdahalede bulunmak isteyen Alman Polisine Türk grup protestoda bulundu ve polis geri çekilmek zorunda kaldı.



GECE ELSASTRASSE'DE NOKTALANDI
Meşalelerin yandığı, havafişeklerin atıldığı gecede, her sokakta konvoy sesleri duyulurken, kalabalık daha sonra Türklerin yoğun olduğu Elsasstrase'de toplanıp marşlar söyleyerek geceyi olaysız şekilde noktaladı.

Son Güncelleme: 22.06.2016 03:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.