Çığ düştü 5 öğrenci çığ altında kaldı…

Fransa Alp’lerinde düşen çığ sonucu beş öğrenci çığ altında kaldı.

14 Ocak 2016 Perşembe 09:01
Çığ düştü 5 öğrenci çığ altında kaldı…






 

Çığ düştü 5 öğrenci çığ altında kaldı…

Fransa Alp’lerinde düşen çığ sonucu beş öğrenci çığ altında kaldı.Yerel kaynaklara göre, Fransa'nın Lyon kentinden bir gezi nedeniyle bölgede bulanan gruptan beş öğrenci ve bir öğretmen çığ altında kaldı. Grupta bir lise öğrencisi hayatını kaybetti, 3 öğrenci ise ağır yaralandı.

Fransa'nın Lyon şehrindeki bir liseden arkadaşlarıyla okul gezisine giden öğrenci kafilesinin üzerine çığ düştü. Yaşları 14-16 arasında değişen öğrenciler öğretmenleri eşliğinde kayak yapmak için Fransız Alp'lerinin kayak merkezi Deux-Alpes'e geldiler. Grenoble valiliğinden yapılan açıklamaya göre kayak yapmak için kapalı bir piste giren öğrenciler aniden çığa kapıldı. Lyon Saint Exupery koleji öğrencilerinden ağır yaralı olanlar hastanede tedavi altına alındı. Çığa kapılan öğrencilerden 5'ine henüz ulaşılamadığını açıklayan Jandarma yetkilileri, aramaların gece boyunca arama kurtarma köpekleri ve helikopterlerle devam edeceğini açıkladı.

Son Güncelleme: 14.01.2016 09:02
Anahtar Kelimeler:
Fransaçığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.