Dev uçak havada tehlike atlattı 280 yolcu ölümden döndü,

American Airlines yolcu uçağı 280 yolcusu ile birlikte büyük tehlike atlattı. Uçuş ekibi ile birlikte 12 yolcunun yaralandığı duyruldu. Uçak Güney Kore Seul Havalimanına acil iniş yaptı.

17 Aralık 2014 Çarşamba 01:24
Dev uçak havada tehlike atlattı 280 yolcu ölümden döndü,






Dev uçak havada tehlike atlattı 280 yolcu ölümden döndü,

Tokyo Dallas  uçağı bugece yakalandığı şiddetli fırtınanın ardından trübulansa girdi. American Airlines yolcu uçağı 280 yolcusu ile birlikte büyük tehlike atlattı. Uçuş ekibi ile birlikte 12 yolcunun yaralandığı duyruldu. Uçak Güney Kore Seul Havalimanına acil iniş yaptı.


Uçakta meydana gelen hasar yüzünden yolcuların bir süre psikolojik destek görmek için Seul'de misafir edildiği açıklandı. Tokyo Narita Havalimanı'ndan kalkan uçağın yolcuları 'Kalkış sırasında da kar fırtınası vardı, şansızlık peşimizi bırakmadı' yorumunu yaptı.



Son Güncelleme: 17.12.2014 01:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.