İsrail askerleri protestocuları soyarak yürüttü

Hamas ve İsrail ordusu arasında süren çatışmalarda yaşanan dehşeti protesto eden Filistinliler, çöl sıcağında yarı çıplak yürütülmüş

25 Temmuz 2014 Cuma 01:40
İsrail askerleri protestocuları soyarak yürüttü






İsrail askerleri protestocuları soyarak yürüttü

Gazze'de çatışmalar bütün hızıyla sürerken, İsrail askerlerinin protestocu Filistinlilere uyguladığı insanlık dışı muamele görenleri dehşete düşürdü. Çöl sıcağında yarı çıplak soyulan Filistin'li protestocular saatlerce zorla yürütüldüğü iddia edildi. El
İsrail ordusunun, Gazze’deki çatışmalarda tutukladığı çok sayıda Filistinli'ye yaptığı muameleyi ortaya koyan fotoğraflar İsrail haber sitesi Walla.co.il portalında yer aldı.

Sitede yer alan fotoğraflarda Filisinlilerin İsrail askerleri tarafından zorla yarı çıplak ve elleri kafalarının üstünde bekletildiği görülüyor.Diğer fotoğraflarda İsrail askerlerinin Filistinlileri yarı çıplak bir şekilde grup halinde zorla yürüttüğü göze çarpıyor.

İsrail yönetimi Gazze’ye karadan giren askerlerinin 150 Filistinli'yi gözaltına aldığını ancak yarısının serbest bırakılarak Gazze’ye geri gönderildiğini duyurdu.

Gazze'de sivillere yönelik saldırısını aralıksız sürdüren İsrail ordusu bu sefer Birleşmiş Milletler'e ait bir okulu vurdu. Saldırılardan kaçan sivillerin sığındığı okulda çoğu çocuk en az 13 kişi öldü, 100'den fazla kişi yaralandı.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.