İsrail, Hudayr'ın ABD vatandaşı kuzenini darp etti

Öldürülen gencin 15 yaşındaki Amerikan vatandaşı kuzeni Tarık Ebu Hudayr’ın Kudüs’te ağır şekilde darp edildiği ortaya çıktı.

06 Temmuz 2014 Pazar 08:44
İsrail, Hudayr'ın ABD vatandaşı kuzenini darp etti






İsrail, Hudayr'ın ABD vatandaşı kuzenini darp etti
Kayıp İsrailli üç gencin cesedinin pazartesi Batı Şeria’da bulunmasından iki gün sonra bu kez Kudüs’ün kuzeyindeki Şuafat beldesinde Muhammed Hüseyin Ebu Hudayr kaçırılmış, gencin yanmış cesedi birkaç saat sonra bir ormanda bulunmuştu. Olayın yol açtığı gerginliği daha da yükseltecek bir başka gelişme daha yaşandı. Öldürülen gencin 15 yaşındaki Amerikan vatandaşı kuzeni Tarık Ebu Hudayr’ın Kudüs’te ağır şekilde darp edildiği ortaya çıktı.

Florida’dan tatil için Kudüs’e gelen Tarık, kuzeninin vahşi biçimde öldürülmesinin ardından çıkan olaylar sırasında gözaltına alındı. Filistinli insan hakları örgütleri, Tarık’ın İsrail polisi tarafından dövüldüğünü bildirdi. ABD Dışişleri Bakanlığı da “Tarık Hudayr’ın gözaltında ağır şekilde dövüldüğü haberlerinden aşırı derecede rahatsısız. Acil ve güvenilir bir soruşturma bekliyoruz” açıklamasını yaptı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.