Kızın yüzünü ısırarak kopardı..!

Akıllara durgunluk veren olay İngiltere'de yaşandı. Southport kentindeki bir ev partisinden “agresif davranışları” nedeniyle kovulan bir kadın bir süre sonra partiye geri dönüp genç bir kızın yüzünü ısırarak kopardı.

01 Mart 2016 Salı 14:09
Kızın yüzünü ısırarak kopardı..!






İngiltere'nin Southport kentindeki bir ev partisinden “agresif davranışları” nedeniyle kovulan bir kadın bir süre sonra partiye geri dönerek konuklardan birine saldırdı.

26 yaşındaki Kate Nield’ın yüzünü ısıran saldırgan, kadının yanağından büyük bir et parçasının kopmasına neden oldu.


Nield, aldığı yaranın sadece dikişlerle kapatılamayacak denli büyük olması nedeniyle deri nakli için Whiston Hastanesi’ne gönderildi. Burada, kadının kolundan alınan deri parçası yüzüne nakledildi.

Son Güncelleme: 01.03.2016 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ferhat 2016-03-01 17:03:15

böyle bir şey nasıl olur çok garip. hadi çok sevdiğinden yaptı desek insan o kadar ısırır mı ısırmakta neyin nesi çok saçma bir şey