Mark Zuckerberg hesabından müslümanları savundu

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg Dünya genelinde İslam karşıtlığı artarken hesabından yayınladığı bir mesajla müslümanların yanında olduğunu açıkladı.

10 Aralık 2015 Perşembe 12:09
Mark Zuckerberg hesabından müslümanları savundu






Meydana gelen terör saldırıları sonucunda dünya genelinde artan İslam karşıtlığına karşı Mark Zuckerberg kendi hesabından yayınladığı mesajda, Müslümanların yanında olduğunu belirtti.

Zuckerberg, “Şu an Müslümanlar diğer kişilerin yaptıkları şeyler yüzünden yargılanıyor” dedi.

Facebook‘un kurucusu mesajında ayrıca, “Eğer Facebook’ta çalışan bir Müslümansanız, Facebook’un kurucusu olarak, size güvenli ve barış dolu bir çevre yaratmak için çabalayacağımı bilmenizi isterim” yazdı.

Zuckerberg, mesajını, “Birbirimizin içindeki iyi şeyleri gördükten sonra, hep birlikte tüm insanlar için daha iyi bir dünya yaratabiliriz” diyerek sonlandırdı.
Son Güncelleme: 10.12.2015 12:15
Anahtar Kelimeler:
FacebookMark Zuckerberg
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.