Pitbull dehşeti, Çocuğun yüzünü parçaladı

Parkta oynayan çocuklara saldıran pitbull cinsi bir köpek, 5 yaşındaki çocuğun yüzünü ve dudaklarını parçaladı.

03 Ağustos 2014 Pazar 20:17
Pitbull dehşeti, Çocuğun yüzünü parçaladı






Pitbull çocuğun yüzünü parçaladı


Pitbull çocuğu parçaladı,

Parkta oynarken pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuk ölümden döndü.
Boğazında ve yanaklarını sivri dişleriyle delen köpeğin elinden talihsiz çocuk güçlükle kurtarıldı. Riley Fox adlı çocuğun yanağından köpeğin dişlerinden biri bulundu. İnsanı dehşete düşüren olayn İngiltere'de meydana geldi.
Manchester yakınlarında Cheshire şehrinde yaşanan korkunç olayın kahramanı Riley Fox, sıcak bir yaz günü çıktığı evinin önündeki parkta arkadaşlarıyla oynarken köpeğin saldırısına uğradı.

 


Komşuları tarafından köpeğin dişleri arasından güçlükle kurtarılan talihsiz çocuk kaldırıldı. Polis saldırıdan hemen sonra hem köpeği hem de sahibi göz altına aldı. Sahibi çocuk ve ailesinden özür dilemesine rağmen yargı önüne çıkarılacağı günü bekliyor. Liverpol Çocuk hastanesine kaldırılan Riley Fox burada bir dizi ameliyata tabi tutulacak.


Uzmanlar, pitbull cinsi köpeklerin çocukların bulunduğu yerlerden uzak tutulması gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.