15 Aralık okullarda kar tatili haberi, hangi illerde okullar tatil

Yoğun kar yağışı yüzünden Sakarya, Karaman, Tokat, Tunceli Kars ve Elazığ'da bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Okulların tatil edildiği iller ve ilçeler şunlar...

13 Aralık 2016 Salı 21:00
15 Aralık okullarda kar tatili haberi, hangi illerde okullar tatil






15 Aralık okullarda kar tatili haberi

Yoğun kar yağışı yüzünden Sakarya, Karaman, Tokat, Tunceli Kars ve Elazığ'da bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Okulların tatil edildiği iller ve ilçeler şunlar...


SAKARYA'DA OKULLAR TATİL

Sakarya'da beklenen kar yağışı nedeniyle taşımalı sistemle eğitim yapılan okullar yarın tatil edildi.

Sakarya’da yarın kar yağışı nedeniyle il genelinde taşımalı sisteme bir gün ara verildi. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş yaptığı açıklamada, meteorolojinin verilerine göre 14 Aralık Çarşamba günü Sakarya’da kar yağışı beklendiğine dikkat çekerek, "Kar yağışı etkili olacağı için tedbir olarak taşımalı sistemle eğitime il genelinde 14 Aralık Çarşamba günü tatil kararı verdik" dedi.

TUNCELİ'DE OKULLAR TATİL

Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 5 ilçede ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi.


Tunceli’de dün akşam başlayan ve bu sabah saatlerinde etkisini arttıran kar yağışının ardından Pülümür, Nazımiye, Mazgirt, Hozat ve Ovacık ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil ilan edildi.

ELAZIĞ KARAKOÇAN'DA OKULLAR TATİL

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrencilere okullar tatil edildi.

Karakoçan Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "İlçede ara ara devam eden kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim kapsamında belli merkezlere taşınarak eğitim gören öğrencilerin ulaşımında sıkıntılar yaşanacağı değerlendirildiğinden dolayı sadece taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören öğrenciler için 14 Aralık 2016 Çarşamba günü olmak üzere 1 gün süre ile tatil edilmiştir" denildi.

KARS - SARIKAMIŞ'TA OKULLAR TATİL

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın için eğitim-öğretime ara verildi.

KARAMAN'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Karaman, "Kar yağışı sebebiyle 14 Aralık Çarşamba günü, ilçe merkezi ve köylerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildi." dedi.

Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde okullar kar yağışı nedeniyle yarın tatil edildi.

BAYBURT'TA OKULLAR TATİL

Bayburt'ta kar yağışı dolayısıyla eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde tüm okullarda 14 Aralık Çarşamba eğitime ara verildiği belirtildi.

SİVİS'TA 5 İLÇEDE KAR TATİLİ

Sivas'ın 5 ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Sivas'ta sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurullarının kararı gereğinde Gölova, Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Yıldızeli ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

KASTAMONU İNEBOLU VE AZDAVAY'DA OKULLAR TATİL

İnebolu ve Azdavay'da kar yağışı nedeniyle, taşımalı eğitim verilen okullar 1 gün süreyle tatil edildi.
İnebolu ve Azdavay Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılan açıklamada, mahalle ve köylerden ilçe merkezine taşımayla gelen öğrencilerle sınırlı kalmak kaydıyla eğitime yarın için ara verilmesi kararı alındığı belirtildi.

İSTANBUL'DA ÖĞRENCİLERDEN VALİ ŞAHİN'E KAR BASKISI

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kar özellikle trafikte olumsuzluklara neden olurken, öğrenciler sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan İstanbul Valisi Vasip Şahin'e okulların tatil edilmesi için baskı yaptı.
 
Son Güncelleme: 13.12.2016 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.