Bülent Ecevit Üniversitesi'nde şenlik haftası

ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi'nde  düzenlenen '21'inci Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası' etkinlikleri, kortej yürüyüşü ile başladı. Üniversitenin şehir kampüsündeki kortej yürüyüşüne Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 14:49
Bülent Ecevit Üniversitesi'nde şenlik haftası






ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi'nde  düzenlenen '21'inci Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası' etkinlikleri, kortej yürüyüşü ile başladı.
Üniversitenin şehir kampüsündeki kortej yürüyüşüne Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet Altın, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Kortej yürüyüşü sırasında kampüs içinde kurulan stantlar gezildi. Daha sonra halk oyunları gösterileri yapıldı. Üniversitenin halk oyunları ekibinin gösterisi ilgiyle izlenirken, özel eğitim ve rehabilitasyon öğrencilerinin halk oyunları gösterisi de alkış aldı. 4-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek şehlikler kapsamında konserler, kültürel ve sanat etkinliklerinin yanında çeşitli yarışmalar da yapılacak.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.