Rotary’den Dilek öğretmene ödül

Yaprak KOÇER/ SAMSUN, () - SAMSUN'un Kumköy İlkokulu'nda görev yapan ve bir vakıf tarafından da 'Dünyadaki en iyi 50 öğretmen' arasında gösterilen Dilek Livaneli'ye Uluslararası Rotary 2430'ncu Bölge Meslek Üstün Hizmet Ödülü verildi....

01 Temmuz 2015 Çarşamba 11:30
Rotary’den Dilek öğretmene ödül






Yaprak KOÇER/ SAMSUN, () - SAMSUN'un Kumköy İlkokulu'nda görev yapan ve bir vakıf tarafından da 'Dünyadaki en iyi 50 öğretmen' arasında gösterilen Dilek Livaneli'ye Uluslararası Rotary 2430'ncu Bölge Meslek Üstün Hizmet Ödülü verildi.
Çarşamba İlçesi Kumköy İlkokulu'nda görev yapan ve Varkey Gems Vakfı (Varkey GEMS Foundation) tarafından 'Dünyadaki en iyi 50 öğretmen' arasında gösterilen Dilek Livaneli, Türkiye'de bulunan 90 Rotary Kulübü'nün verdiği oylar sonucunda Uluslararası Rotary 2430'ncu Bölge Meslek Üstün Hizmet Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Livaneli Ankara’da düzenlenen törenle ödülünü aldı.  Samsun Rotary Kulubü Başkanı Lamia Topçu Yüksel’in Dilek Livaneli’nin özgeçmişini okumasının ardından ödülünü Guvernör Korhan Atilla verdi. Ödülü aldığı için çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Dilek Livaneli, "Öğretmenlerin de aynı bir öğrenci gibi arada bir aferin duymaya ihtiyaçları vardır. Bu ödül beni yapacağım çalışmalar ve projeler için daha da motive edecek. Sorumluluklarımı daha da artıracak. Layık görenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.