“2018 Yılı En İyi Ürün Tasarımı’ ödülünün sahibi oldu.

 SEAT’ın yeni kompakt crossoverı Arona, tasarım alanında dünyanın en saygın ödüllerinden biri olarak kabul edilen Red Dot Award’ta “2018 Yılı En İyi Ürün Tasarımı’ ödülünün sahibi oldu.

16 Nisan 2018 Pazartesi 09:11
“2018 Yılı En İyi Ürün Tasarımı’ ödülünün sahibi oldu.






2018 Yılı En İyi Ürün Tasarımı’ ödülünün sahibi oldu.

   SEAT’ın yeni kompakt crossoverı Arona, tasarım alanında dünyanın en saygın ödüllerinden biri olarak kabul edilen Red Dot Award’ta “2018 Yılı En İyi Ürün Tasarımı’ ödülünün sahibi oldu.Kişiselleştirme imkanlarının maksimum seviyede olduğu Yeni SEAT Arona’nın,geniş ve konforlu iç mekanı ve dinamik karakterli dış tasarımı, bu ödüle seçilmesinde önemli rol oynadı.

   Dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan Red Dot Ödülü, 1954 yılından bu yana kalite ve inovasyonu uluslararası ölçekte ödüllendiriyor. Ürün Tasarımı kategorisi ise Red Dot Ödülü’nün en önemli dalı olarak kabul ediliyor. Red Dot Ürün Tasarım Ödülü Jürisinde, dünyanın dört bir yanından gelen, herhangi endüstriyel imalat şirketinin bünyesinde yer almayan veya oyladıkları ürünlerin yaratım sürecinde rol oynamayan tarafsız 40 uzman bulunuyor.

   Ödülle ilgili değerlendirmelerde, SEAT'ın Tasarım Direktörü Alejandro Mesonero-Romanos, Arona’yı tasarlarken, gündelik ve şehir yaşamına uygun bir crossover karakteri yaratmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Arona, SEAT’ın yeni, genç, fonksiyonel, maceracı ve konforlu tasarımının en yeni örneği oldu” açıklamasında bulundu.

   Yeni SEAT Arona, özellikle kompakt boyutları ile şehir içi yolculuklarda olduğu kadar şehir dışında kullanım için de ideal. Arona, dinamik karakteri, bünyesinde barındırdığı gelişmiş teknolojisi, sürücü destek sistemleri ve bağlanabilirlik özellikleriyle sürücülerin günümüzdeki ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor. Otomobilin heyecan verici tasarımı ise bu özelliklerin tümünün ilk bakışta fark edilmesini sağlıyor.

Son Güncelleme: 16.04.2018 06:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.