Alman otomobil devi satıldı

Satışı için uzun zamandır konuşulan Opel firması sonunda Peugeot ve Citroen araçlarının üreticisi Fransız  Peugeot Société Anonyme (PSA) satıldı. 

04 Mart 2017 Cumartesi 18:33
Alman otomobil devi satıldı






Alman otomobil devi satıldı

  Satışı için uzun zamandır konuşulan Opel firması sonunda Peugeot ve Citroen araçlarının üreticisi Fransız  Peugeot Société Anonyme (PSA) satıldı.  GM ve PSA dün el sıkıştı. Reuters'ın haberine göre resmi açıklamanın pazartesi günü yapılması bekleniyor. 
  PSA ve GM konuyla ilgili açıklama yapmazken Opel'le birlikte GM bünyesinde yer alan Vauxhall'ın da PSA bünyesine geçmesi bekleniyor. 
 Opel yetkilileri dün şirket çalışanlarını toplayarak şirketin satış sürecinde olduğunu belirtti fakat detay vermedi. General Motors son 16 yıldır üst üste Avrupa’da zarar açıklıyor. Opel’in ödemek zorunda olduğu borç ve tazminat tutarlarının 10 milyar dolara yakın olduğu belirtiliyor.
 
Son Güncelleme: 04.03.2017 18:34
Anahtar Kelimeler:
Opel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.