Alyans Modelleri ve Bilinmesi Gerekenler

Alyans Modelleri ve Bilinmesi Gerekenler

25 Ağustos 2013 Pazar 02:37
Alyans Modelleri ve Bilinmesi Gerekenler






Günümüzün yeni trendi olan sevgililerin birbirlerine doğum günlerinde yıl başlarında sevgililer gününde hediye ettikleri ürünlerd çok konuşuluyor. Alyans modelleri nişan hevesiyle alınıp takılan bu yüzükler gerçekleri kadar şık tasarımlar olmasa da sadelikleri ve fiyatlarıyla insanlar için çok cazip gözüküyor. Eğer sizde sevgilinize bir alyans almayı düşünüyorsanız şık ama sade bir şeyler olmasına dikkat edin. Bir başka dikkat edilmesi gereken özellikler alyans modelleri mutlaka ve mutlaka parmağınıza uygun olsun.

Elinizi açıp kapattığınız zaman sizi sıkmasın yada modelinden dolayı rahat hareket etmenizi engellemesin. Çünkü zaten uzun zamanlar kullanacağınız bu yüzüğün rahatsız olması sizin için hoş bir durum olmaz.Beğendiğiniz ama rahatsız eden bir alyansı alıp almamakta tereddüt ediyorsanız almamanızı daha başka modellere bakmanızı yada özel olarak yaptırmanızı tavsiye ederim. Alyans bayanlar için önemli bir takı modeli olmakla birlikte taşıdığı anlam ve önem bakımından bir çok ürünü geride bırakmıştır.Bir diğer dikkat etmeniz gereken ise ince ve hafif olması. Alyans çok kalın olursa ellerinizi açıp kapattığınız zaman sürekli varlığını belirtecek ve hareket kısıtlamasına sebep olacaktır.Bu yüzden parmağınıza olabildiğince ince bir alyans tercih edin.İnceliğinin yanı sıra hafif olması da çok önemli çünkü ağır bir alyans taktığınız zaman elinizin üstünde sürekli olarak bir varlık hissedeceksiniz bu da bir süre sonra sizi sıkmaya başlayacak. Sıkıntı yapacaksınız o yüzden hafif ve varlığı yokluğu birmiş gibi bir alyans tercih etmelisiniz..Bunun içinde mutlaka kuyumcudan yardım isteyin.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.