Anadolu Isuzu'dan sipariş açıklaması

İSTANBUL (AA) - Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ, şirketin İsrail distribütörü Universal Trucks Israel Ltd'den yaklaşık 18,6 milyon avro tutarında bir sipariş alındığını bildirdi.Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ...

06 Aralık 2017 Çarşamba 19:09
Anadolu Isuzu'dan sipariş açıklaması






İSTANBUL (AA) - Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ, şirketin İsrail distribütörü Universal Trucks Israel Ltd'den yaklaşık 18,6 milyon avro tutarında bir sipariş alındığını bildirdi.

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, "İsrail distribütörümüz Universal Trucks Israel Ltd.'nin kazanmış olduğu bir ihale kapsamında distribütörümüzden yaklaşık 18,6 milyon avro tutarında bir sipariş alınmış ve teslimata ilişkin sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sipariş ile ilgili teslimatlara 2018 yılı içerisinde başlanması ve teslimatların 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır." denildi.

Anahtar Kelimeler:
Anadolu Isuzu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.