Anadolu Markalar Birliği'nde ilk görevlendirmeler yapıldı

İSTANBUL (AA) - Anadolu Markalar Birliği'nde ilk görevlendirmeler yapıldı.Anadolu Markalar Birliği Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Parlamento ve Kamu Kurumları Koordinasyon, Ar-Ge, Ekonomi İşleri, Yatırım/Kalkınma, Sektör...

27 Eylül 2017 Çarşamba 17:43
Anadolu Markalar Birliği'nde ilk görevlendirmeler yapıldı






İSTANBUL (AA) - Anadolu Markalar Birliği'nde ilk görevlendirmeler yapıldı.

Anadolu Markalar Birliği Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Parlamento ve Kamu Kurumları Koordinasyon, Ar-Ge, Ekonomi İşleri, Yatırım/Kalkınma, Sektör ve Teşkilat Başkanlıklarında görevlendirmeler yapılarak, Anadolu coğrafi ürünlerinin araştırılması, paketlemeden mağazalara kadar her aşamada verilecek desteklerle 81 ilde tanıtım ve satışının yapılması için gerekli faaliyetler başladı.

Bu sayede Anadolu kadınlarına istihdam yolu açılacak, coğrafi ürünlerin tanıtımı ve satışı için yapılan tüm faaliyetlerde Anadolu markalarına büyüme olanağı sağlanacak. Dış İlişkiler Başkanlığı'nda yapılan görevlendirme ile Anadolu'nun ve coğrafi ürünlerin yurt dışında tanıtılması, AB ülkelerinde geçerli coğrafi ürün tescillerinin alınması için 20 ülkede de eş zamanlı çalışmalar başlatıldı.

Anadolu markalarının ticari hayatlarında kurumsallaşması, daha hızlı ve doğru sonuç almaları için Kurumsal Kimlik, Belgelendirme, Devlet Destekleri, Sigorta, Vergi ve Hukuk Müşavirliklerinde görevlendirmeler "seçkin" müşavirlerden yapıldı.

Anadolu'nun Tarihi Yapılar, Endemik Türler, Halk Oyunları, Turizm Kentleri ve Marka İsimler Koordinatörlüklerinde de görevlendirmeler, alanlarında uzman yönetici ve sanatçılarla tamamlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Anadolu Markalar Birliği Genel Başkanı Kenan Altunç, şunları kaydetti:

"Görevlendirmeleri yaparken öncelikle ülke menfaatlerini koruyacak, üye markalarımıza ticari hayatlarında profesyonel destek ve katkı sağlayacak, işini özveri ile yapan kişilerden seçmeye oldukça dikkat ettik. Anadolu Markalar Birliği, edindiği vizyon çerçevesinde büyütmeye ve büyümeye devam edecektir.

Yeni görevlendirmeleri, önümüzdeki hafta yapacağımız genel kurul toplantısı ile hızla devam ettireceğiz. Daha çok çalışacağız, daha fazla üreteceğiz, sürekli istihdam oluşturacağız ve bunları hep birlikte başaracağız. Görevlendirmelerin başta Anadolu halkı ve bizler için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.