Aroma Geleneksel Limonataları ile Yaza Serin Bir Mola

Aroma Geleneksel Limonataları sade, ballı ve şekersiz çeşitleriyle tüketicisinden tam not aldı.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 09:30
Aroma Geleneksel Limonataları ile Yaza Serin Bir Mola






Aroma Geleneksel Limonataları ile Yaza Serin Bir Mola


Yaz aylarının vazgeçilmezi, geleneksel tatlarımızdan limonata, "Aroma Geleneksel Limonata" adıyla sofralarımızın baş tacı. Meyve suyu sektörünün yarım asırlık firması Aroma, limonata lezzetini sade, ballı ve şekersiz olmak üzere üç farklı çeşitle ürün gamına taşıdı.

Aroma, 2007 yılından bu yana 200 ml'lik cam şişe ambalajlarıyla pazarda yerini alan sade limonatasına 2017 yılında 1 lt, 330 ml ve 250 ml'lik pet ambalajlarda ürettiği ballı limonatayı ekledi. Geçtiğimiz Haziran ayında ise "Geleneksel Limonata" adıyla raflarda yerini alan sade ve ballı limonata çeşitlerine 1 lt'lik pet ambalajda üretilen şekersiz limonata da dahil oldu. Aroma'nın gerçek limondan üretilen "Geleneksel Limonataları, 7'den 70'e her yaştan insanın bir numaralı tercihi haline geldi.

Aroma'nın yeni limonata serisi, bu yıl plajların vazgeçilmezi olacak.

Aroma Hakkında

Bursa'da doğup dünyaya yayılan Aroma'nın marka serüveni 1968 yılında Gürsu'daki fabrikada başladı. 67 bin metrekarelik fabrikada yarım asırdır bugüne kadar milyonlarca adet meyve suyu üretildi. Türkiye'nin en yeni tatları ve sağlıklı ürünleri bu fabrikada üretildi. Yıllık 125 bin ton meyve işleme kapasitesine sahip olan bu tesisten çıkan ürünler, dünden bugüne Aroma tutkunlarını hiç yalnız bırakmadı.

Meyve suyu sektörünün gelişimine öncülük eden Aroma büyüdü, yenilendi, her zaman en taze meyveleri sağlıklı bir şekilde tüketiciyle buluşturdu. Türkiye, %100 doğal meyve suyunu Aroma'yla tanıdı ve 9 vitaminli karışık meyve nektarı ilk kez Aroma tarafından üretildi. Her damak tadına ve zevke hitap eden Aroma; %100 meyve suyu üretiminin yanı sıra ürün portföyüne nektar, gazlı içecekler, aromalı içecekler ve limonatayı da ekledi. Türkiye'nin öncü markası Aroma, global bir marka yolunda hızla ilerliyor. Bugün Almanya'dan Fildişi Sahilleri'ne, Danimarka'dan ABD'ye, Avustralya'dan Türkmenistan'a, Çin'den Moğolistan'a kadar tam 52 ülkede Aroma içiliyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.