Atlanta Uçuşları Başlıyor

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur Graz'da , ABD’de 9 uncu uçuş noktası olan Atlanta seferlerine 16 Mayıs 2016’da start verileceğini ve sefer için bilet satışlarına başladıklarını da açıkladı.

25 Haziran 2015 Perşembe 09:44
Atlanta Uçuşları Başlıyor






 

Atlanta Uçuşları Başlıyor

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur Graz'da , ABD’de 9 uncu uçuş noktası olan Atlanta seferlerine 16 Mayıs 2016’da start verileceğini ve sefer için bilet satışlarına başladıklarını da açıkladı.
   EKİM AYINDA MİAMİ UÇUŞLARI DA BAŞLIYOR
   Törenin ardından açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, Amerika’da iki yeni uçuş ağının açılışını yapacaklarını söyledi. Olmuştur, “25 Ekim 2015 tarihinde Amerika’daki 8 nci uçuş noktamız olan Miami seferlerine başlayacağız. Ayrıca ABD’de 9 uncu uçuş noktamız olacak Atlanta’ya da 16 Mayız 2016 tarihinden itibaren her gün sefere başlayacağız ve bugün itibariyle atlanta seferleri için bilet satışlarına başladık” dedi. 
 


    AVRUPA’DA FREKANS ARTIŞINA GİDECEĞİZ
   Graz seferleri hakkında da bilgi veren Olmuştur, “Daha önce Avusturya’da Viyana ve Salzburg’a uçuyorduk. Graz’ın Avusturya’nın sanayi şehri olarak tanımladığımız yer olması nedeniyle kurumsal müşteri beklediğimiz bir hat olacak. Kurumsal müşteri açısından da Graz seferlerimizle birlikte yüzde 50’ye yakın transit yolcu taşıyabileceğimizi ön görmekteyiz. Aynı zamanda bu hat Slovenya’nın Maribor şehrine de hizmet verecek yakınlıkta olması sebebiyle de önem taşıyor. Avrupa’da 105 inci uçuş noktamızın Graz olmasıyla birlikte aslında resmi tamamlamaya başladık. Bundan sonra Avrupa’da frekans artırmaya gideceğiz” diye konuştuk.
   İTALYA SEFERLERİMİZİ ARTTIRACAĞIZ
   Yaz ayı ile birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Avrupa’nın bir çok noktasına da seferlere başladıklarını da hatırlatan THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur şunları söyledi: “Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Avrupa’nın bir çok noktasına uçmamız ve gösteriyor ki Avrupa’da herhangibir yolcu problemi yaşamıyoruz. THY üst üste 5 kez Avrupa’nın en iyi havayolları seçildi. Yaz ayı itibariyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Roma ve Barcelona seferlerine başladık. Ayrıca yine bu havalimanı üzerinden İtalya’ya yaptığımız uçak seferlerini artırmaya başlayacağız” dedi.

Son Güncelleme: 25.06.2015 09:47
Anahtar Kelimeler:
ThyAtlantaUçuşBaşlıyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.