AVEK Magazine Dergisi 1 yıldır sektöre yön veriyor

Otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarından Avek Otomotiv bünyesinde çıkan Avek Magazine 1. yılını kutluyor.

31 Ekim 2015 Cumartesi 16:03
AVEK Magazine Dergisi 1 yıldır sektöre yön veriyor






AVEK Magazine Dergisi 1 yıldır sektöre yön veriyor


Otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarından Avek Otomotiv bünyesinde çıkan Avek Magazine 1. yılını kutluyor. Otomobil tutkusunu yaşamla birleştiren dergisi Avek Magazine, yayın hayatında birinci yılını geride bıraktı.

Avek Otomotiv, Avek Magazine
Avek Otomotiv’in müşterileriyle olan iletişimini artırarak geliştirmek için hayata geçirdiği; Avek Magazine ilk yılında müşterileri ve otomotiv sektörü tarafından büyük ilgi gördü. 

Her sayısı 10 bin adet basılarak, Avek’te servise gelen ve yeni araç alan müşterilere sunulan Avek Magazine’in yaklaşık iki bin adedi kurye ile sadık müşterilere ve sektörün önde gelen isimlerine gönderilmektedir.  

Avek Magazine, ilk yılında otomotiv sektörünün yanı sıra iş ve sanat dünyasından alanında öncü, başarılı birçok ismi konuk etti. Avek Magazine’in röportaj ve söyleşi sayfalarına otomotiv sektöründen sanat dünyasına birçok isim konuk oldu. 

6 SAYIDA 24 YENİ MODEL YER ALDI

Volkswagen Binek, Audi, SEAT, Skoda ve Volkswagen Ticari markalarının, Türkiye pazarında satışa sunulan en son modelleri Avek Magazine’in sayfalarını süsledi. Avek Magazine’in okurları bu markaların yeni modellerini ve model yeniliklerini yakından takip etme fırsatına sahip oldu. Derginin ilk altı sayısında toplam 24 yeni modele yer verildi.
Avek Magazine’in gezi sayfalarında ülkemizin farklı noktaları ve dünyanın farklı şehirleri hakkında gezi notları paylaşılarak; geziseverlere alternatif gezi rotaları sunuldu. Lezzet tutkunları için İstanbul’da yer alan farklı lezzet noktaları da Avek Magazine’in sayfalarında yer aldı.

Bu konuların dışında Avek Magazine, kültür & sanat, moda, teknoloji alanındaki ve otomotiv sektöründeki son gelişmeleri okuyucularına aktardı.

Avek Otomotiv hakkında:

Avek Otomotiv, 2005 yılından bu yana, satış ve satış sonrasında ulaştığı hedefler ve sunduğu yüksek kaliteli hizmeti ile Doğuş Otomotiv yetkili satıcıları arasında önemli bir yere sahiptir. 

Satış ve satış sonrasında hizmet verdiği Volkswagen, Volkswagen Ticari Araç, SEAT, Audi, Skoda ve DOD markaları ile otomobil kullanıcılarının vazgeçilmez adresi olan Avek Otomotiv, kapalı ve açık olmak üzere toplamda 40.000 m2’lik alana sahip Esenler, Atışalanı’ndaki bayi kompleksinde, bu yıl 13.000 adet dolayında araç satışı gerçekleştirmeyi hedeflerken  60.000 adede yakın araca da servis hizmeti verecektir. Avek Otomotiv gücünü, müşterisine yakınlığından almaktadır.





Son Güncelleme: 31.10.2015 16:11
Anahtar Kelimeler:
Avek OtomotivAvek Magazine
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.