BDDK'dan Turk Elektronik Para'ya izin

BDDK, Turk Elektronik Para AŞ'ye üye iş yerleriyle anlaşma yapan kuruluş olarak faaliyette bulunmasına izin verilmesi kararlaştırıldı.

07 Mart 2018 Çarşamba 10:01
BDDK'dan Turk Elektronik Para'ya izin






İSTANBUL (AA) - Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nca (BDDK), Turk Elektronik Para AŞ'ye üye iş yerleriyle anlaşma yapan kuruluş olarak faaliyette bulunmasına izin verilmesi kararlaştırıldı.

BDDK'nın Turk Elektronik Para AŞ'ye ilişkin Kurul kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kararda, "Kurul Başkanlığının incelemeleri sonucunda, Turk Elektronik Para AŞ'ye 5464 sayılı Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanununun 4'üncü maddesi ve Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik'in 11'inci maddesi çerçevesinde üye iş yerleri ile anlaşma yapan kuruluş olarak faaliyette bulunma izni verilmesi kararlaştırılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Belgin Yakışan

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.