Bereket Döner'den babalara 5.000 TL hediye çeki!

Babalar Günü kapsamında, mutfakta maharetini gösteren babalara Bereket Döner'den büyük sürprizler var.

12 Haziran 2018 Salı 18:17
Bereket Döner'den babalara 5.000 TL hediye çeki!






Bereket Döner'den babalara 5.000 TL hediye çeki!

Türk Dönerinin Dünyada’ki sözcüsü ve savunucusu Bereket Döner, tüm babaları ödüllü yarışmaya çağırıyor. Birincisine 5.000 TL ödüllü "Babalar Mutfakta" yarışmasında dereceye giren diğer babaları da Bereket Döner şubelerinde aileleriyle birlikte ağırlayacak. 

9 Haziran 2018 'de başlayan yarışma 30 Haziran Cumartesi  günü saat 23.59’a  kadar devam edecek. 30 Hazirana kadar devam edecek yarışma süresince mutfakta maharetlerini gösterecek yarışmacı babalar Bereket Döner'le hazırlayacakları lezzetleri #babalarmutfakta #bereketdoner hashtagleri ile paylaşarak yarışmada yerini alabilirler.

BABALAR YARIŞMAYA NASIL KATILACAK?

Babalar Mutfakta yarışmasına katılmak oldukça kolay. Yarışmaya katılmak isteyenlerin, marketten alacakları Bereket Döner ürünleri ile lezzetler oluşturup, 1 dakikalık video veya aşamaları gösteren 5 adet fotoğraf çekmeleri, @bereketdoner instagram hesabını takip ederek #bereketdoner ve #babalarmutfakta etiketleri ile instagram hesaplarında paylaşmış olmaları gerekmektedir. 

5.000 TL HEDİYE ÇEKİ VERİLECEK

Babalar Günü öncesi başlayan yarışmaya tüm babaların katılabileceğini belirten Bereket Döner Global Marka Danışmanı Buket Yılmazer şu bilgileri verdi;

"Mübarek Ramazan’ın son haftasına girerken Ramazan Bayramı ve Babalar Günü coşkusunun kesişmesi önemli bir tesadüf oldu. Evimizin direği dediğimiz babalarımızın, mutfaklarda da oldukça maharetli olabileceğini biliyoruz. Babalar Mutfakta yarışmasındaki çıkış amacımız ailelerin birlikte keyifli zaman geçirmelerini sağlayarak mutluluklarına ortak olmak, onların gülümseyen yüzlerini de bu vesile ile paylaşmaktı aslında. Evlerdeki bu mutluluğa katkı olarak da, vereceğimiz ödüller lle katılım motivasyonunu da yükselttik.

Bereket Döner ürünleri ile babaların hazırlayacakları birbirinden lezzetli yemekler, sosyal medyada instagram üzerinden #babalarmutfakta #bereketdoner hashtagleri ile paylaşılarak halkın beğenisine sunulacak. Kazananı ise 5000TL hediye çeki bekliyor. Yarışmada dereceye girenleri de ayrıca aileleri ile restoranlarımızda ağırlıyor olacağız." dedi.

Babalar Mutfakta yarışmasının katılım şartları ve detaylı bilgileri, https://www.bereketdoner.com.tr/babalar-mutfakta adresinden bulabilirsiniz. 

2018 Yaz aylarına yeniliklerle girmeyi hedeflediklerini belirten Buket Yılmazer; "Yeni dönem için hız kesmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bereket Döner olarak, özellikle gençlere yönelik bir dolu sürpriz içeren yeni kampanya ve yarışmalarla yaz aylarında da iletişime ara vermeden yolumuza devam ediyor olacağız. "diye ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.