Bereket Döner'den çok seçenekli franchise imkanı

Döner'de dünyanın en çok bilinen Türk markası haline gelen Bereket Döner, yatırımcılar için franchise seçeneklerine yenilerini ekledi.

07 Mart 2017 Salı 18:12
Bereket Döner'den çok seçenekli franchise imkanı






Bereket Döner'den çok seçenekli franchise imkanı

Bütçesi küçük, hedefi büyük yatırımcılar, bu haber tam size göre... Döner'de dünyanın en çok bilinen Türk markası haline gelen Bereket Döner, yatırımcılar için franchise seçeneklerine yenilerini ekledi. Genç yatırımcılar için yeni iş imkanları geliştiren Bereket Döner, 5 ayrı franchise modeliyle bütçesi küçük, hedefi büyük yeni nesil girişimcilerin önüne açıyor. Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek, genç yatırımcılar için franchise bedeli almadan anahtar teslimi iş yeri kurma modeli geliştirdiklerini söyledi.

HER KESEYE UYGUN FRANCHİSE İMKANI

Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek, kurumsal yatırımlara 2017 yılı boyunca büyük önem verdiklerini belirterek "Bu arada genç yatırımcıları yıllardır ihmal eden büyük kuruluşlar arasında anılmak istemiyoruz. Yatırımcı ruhu canlı tutan gençlerin önünü açmak için, bütçesi küçük, vizyonu, ufku büyük yeni nesil müteşebbislere anahtar teslim iş imkanı sağlıyoruz, geliştirdiğimiz yeni franchise modelleri ile binlerce yatırımcıya cazip iş imkanları kurmayı hedefliyoruz" dedi.

PAKET DÖNER SATIŞLARINA ÖZEL YATIRIM

Küçük ölçekli yatırımcılar için geliştirilen yeni yatırım modellerinin özellikle İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Bursa ve Konya gibi büyük şehirlerde ilgi göreceğini söyleyen Emek şu bilgileri verdi;
"Zamanla yarışan işletmeler için Bereket Döner Paket ve Bereket Döner Express gibi yeni franchise sistemleri hem çok kazandırıyor, hem de hızlı servis ağıyla tercih nedeni oluyor. Bereket Döner olarak beş farklı konsept seçeneği sunmaktayız. Bunlar; Bereket Döner Durak, Bereket Döner Paket, Bereket Döner Express, Bereket Döner ve Bereket Döner Since 1988'dir. Konseptlerin çeşidine göre Fr bedeli hiç almadığımız konseptimiz de bulunmakta, 45.000 TL + KDV, 75.000 TL + KDV aldığımız konseptler de bulunmakta.
 
Son zamanlarda en çok ilgi gören iki konseptimiz Bereket Döner Durak ve Bereket Döner Express'tir. Bereket Döner Durak konseptinden franchise bedeli almadığımız gibi satışa hazır ürünleri içinde olan anahtar teslim standart bir durak konseptini içindeki ürünlerle birlikte 50.000 TL'ye vermekteyiz. Diğer konseptimiz olarak Bereket Döner Express ise ortalama yatırım maliyeti 120.000TL + ile 45 TL arasında değişiyor."
Anahtar Kelimeler:
Bereket Döner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.