Borusan'dan yeni nesil teslimat hizmeti

Borusan'ın kendi bünyesinde hayata geçirdiği ve geliştirdiği yeni nesil teslimat servisi 'Bukoli' 6 ayda 10 bin paketi müşterisine teslim ederek büyük bir başarıya imza atmış oldu.

09 Ekim 2015 Cuma 09:52
Borusan'dan yeni nesil teslimat hizmeti






Borusan'dan yeni nesil teslimat hizmeti

Borusan'ın kendi bünyesinde hayata geçirdiği ve geliştirdiği yeni nesil teslimat servisi 'Bukoli' 6 ayda 10 bin paketi müşterisine teslim ederek büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Borusan, bukoli, teslimat hizmeti, online, servis

İstanbul’da 33 ilçede ve 480 teslim noktasında hizmet veren Bukoli, 5 yıl sonunda İstanbul’da 2 bin 500 teslimat noktasına ulaşmayı ve takip eden 1.5 yıl içerisinde de İzmir, Ankara, Bursa ve Antalya’ya hizmet götürmeyi hedefliyor. Bukoli için ilk aşamada 7.5 milyon dolar yatırım gerçekleştirileceği kaydedildi.

Bukoli için gerçekleştirilen tanıtımda konuşan Borusan Holding CEO’su Agah Uğur Bukoli’yi “İnternet üzerinden alışveriş yapan tüketicilerin yaşadığı teslimat sorunlarına cevap vermek için geliştirilmiş alternatif, güvenilir ve esnek bir teslimat modeli” olarak tanımladı ve “Dünyada şehirleşme oranının artması ve insanların her türlü hizmetten beklentilerinin artmasıyla E-ticaret ve teslimattan beklentiler de değişti. Teslimat ve e-ticaret sektörü paralel büyüyor. Ancak dünyada benzer modeller olsa da bire bir bizim gibi mahalle esnafı ile çalışan bir model yok. Dünya örnekleri genelde zincir mağazalar ve daha büyük yapılar ile anlaşmışlar. Bu kadar esnaf sıcaklığında bir model bulunmuyor. Bukoli geliştirdiği model ile esnafa ve e-ticarete sağladığı faydalara ilave olarak, kullanıcılara kolilerine istedikleri zaman kavuşabilecekleri bir çözüm sunuyor. Şimdiye kadar 6 ayda toplam 10 bin paket müşterisine ulaştı ve bugüne kadar Bukoli’yi tercih eden insanların yüzde 95’i yeniden tercih edeceğini ifade etti, bu da Bukoli’nin sektörde önemli bir ihtiyaca çözüm olduğunu gösteriyor” dedi.

Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç ise lansmanda yaptığı konuşmasında, Bukoli’nin herkes için kazançlı bir model olduğuna dikkat çekerek, “Bukoli tüketiciler, e-ticaret firmaları ve esnaf için “Kazan-Kazan” fırsatı yaratan yepyeni bir teslimat modeli. İnternet alışverişi yapan tüketiciler; internet siparişlerinde Bukoli’yi tercih ederek, ister yollarının üzerindeki esnaflardan, ister 7/24 çalışan ve teslimat yapan akıllı makinelerden, gece gündüz, hafta içi hafta sonu demeden ürünlerine kavuşuyorlar. Bukoli noktası olan esnafın, bir yandan müşteri trafiği artarken diğer yandan da ek geliri oluyor. E-ticaret firmaları ise tüketicilerine esnek saatlerde ürününün teslim alınabileceği, internet alışverişlerine odaklı yepyeni, sorunsuz bir model sunmuş oluyor. Böylelikle E ticaret firmaları teslimata dayalı problemlerden dolayı internetten alışveriş yapmayan yeni bir müşteri kitlesine de ulaşma şansı yakalıyorlar" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 09.10.2015 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.