Boyner'in yeni konsept mağazası Emaar Square Mall'da açıldı

- Boyner, Emaar Square Mall'da 4 bin 400 metrekarelik alana sahip yeni konsept mağazasıyla hizmet sunmaya başladı

03 Ekim 2017 Salı 12:44
Boyner'in yeni konsept mağazası Emaar Square Mall'da açıldı






İSTANBUL (AA) - Boyner'in yeni konsept mağazaEmaar Square Mall'da hizmete açıldı.

Şirket açıklamasına göre, Boyner, yeni mağazası ile İstanbul Anadolu yakasındaki alışveriş ve eğlence merkezi Emaar Square Mall'da 4 bin 400 metrekarelik alanıyla iki farklı katta müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Boyner Emaar Square Mall'da kadın, erkek, çocuk, bebek, genç aktif spor, ayakkabı, çanta, iç giyim, aksesuar ve kozmetik kategorilerinde yerli yabancı pek çok marka yer alıyor.

Doğa konseptinin ön plana çıktığı, ahşap doku ve detaylarla tasarlanan Boyner mağazası, Boyner müşterisinin alışık olduğu unsurların farklı bir şekilde yorumlandığı, müşterinin yabancılık hissetmeyeceği, küçük sürprizlerle karşılaşacağı bir yapıda kurgulandı.

Boyner özel markaları, dünyaca ünlü markaların koleksiyonları, sezonun en hit modelleri, güncel moda trendleriyle Boyner Emaar Square Mall mağazası modaseverleri bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.