DenizBank’tan yıl başı kredisi

- DenizBank 2018 yılına özel ihtiyaç kredisi kampanyasını hizmete aldı

12 Aralık 2017 Salı 12:50
DenizBank’tan yıl başı kredisi






İSTANBUL (AA) - DenizBank, 2018 yılına özel ihtiyaç kredisi kampanyasını hizmete aldı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranlarıyla kredi sunulurken, 48 aya varan vade seçenekleri ile ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Müşteriler, kampanya kapsamında kullanacakları kredilerle yeni yıla girerken ihtiyaç duydukları giyim, seyahat, hediye harcamalarını 48 aya varan vadelerle rahatça ödeyebilecekler.

Tüketiciler, 2018 yılına özel ihtiyaç kredisi kampanyasına cep telefonlarından "YENIYIL" yazıp bir boşluk bırakıp TC Kimlik numaralarını 3280'e SMS atarak veya www.denizbank.com üzerinden kolayca başvuru yapabilecekler. Kredi başvurularının sonuçları 5 dakika içinde cep telefonuna gelecek SMS ile öğrenilecek.

DenizBank'ta mevcut bir hesabı bulunan müşteriler internet bankacılığı ve mobil bankacılık aracılığıyla kredisini hemen hesabına geçirebilecek.

Anahtar Kelimeler:
Denizbank
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.