Duskii 2015 modelleri ile Türkiye’de

Avrupa'nın ünlü markası Duskii 2015 yaz modelleri ile Türkiye'de. Duskii tasarımları güçlü bir siluet için düzgün kıvrımlar ortaya çıkartmaya odaklanan abartısız, sofistike bir tarza sahip.

14 Haziran 2015 Pazar 03:28
Duskii 2015 modelleri ile Türkiye’de






Plaj şıklığının markası Duskii 2015 modelleri ile Türkiye’de

Fitness ve modayı birleştiren ünlü spor giyim markası Duskii’nin spor ile şıklığı bir arada sunan ürünleri Temmuz ayı ile birlikte artık Türkiye’de de satışa sunulacak. Su sporları ve plaj modasında, geleneksellikten ayrılan çizgisi ile öne çıkan Duskii tasarımları güçlü bir siluet için düzgün kıvrımlar ortaya çıkartmaya odaklanan abartısız, sofistike bir tarza sahip.

Kadınlar için kadınlar tarafından tasarlanan Duskii ürünleri işlevsellikten ödün vermeden şıklık, zarafet ve çekicilik sunuyor. Bu sezonun koleksiyonları Colour Rush, Black Performance, Wild Side ve Gold Luxe özgür, aktif ve şık kadınlar için yaratıldı. Unutulmaz Bond filmi Dr. No’da Ursula Andress’in göz kamaştıran tarzından ilham alan Duskii tasarımları Kate Upton, Adriana Lima gibi ünlülerin tercihi.
Duskii-7
Duskii en yüksek kalitede % 100 Japon malı neopren kullanılarak işlenen ürünleri ile yüzücüler, sörfçüler, dalgıçlar, denizciler veya şezlongdan vazgeçmeyenler için hafif, bedeni sıcak tutan, ince, yumuşak ve esnek karıştır-ve-giy takımlar ile tekli parçalar sunuyor. Çeşitli seviyelerde termal rahatlık sağlarken aynı zamanda tüm vücut tiplerini sıkı ve şekilli göstermeyi başaran Duskii ürünleri üstün kalitesi sayesinde uzun yıllar kullanılabiliyor.

Duskii-6
Titanyum Glide neopren su itici özelliği sayesinde Duskii ürünleri suyu emmiyor ve yüzücülerin, sörfçülerin ve dalgıçların performansını düşüren fazla ağırlığın önüne geçiyor. Titanyum Glide’ın üstün özellikleri daha ince bir kauçuk tabakasının yapımına olanak tanıyarak su sporları giysilerinin ağırlığını daha da azaltıyor ve hareket için yeterince hafif ve hazır hissedilmesini sağlıyor. Bakterilerin gelişimine tamamen karşı koyan antibakteriyel özellikleri sayesinde üstün performansı hijyen ile birlikte sunuyor.
Duskii-10
Üçlü yapıştırmalı ve gizli dikişler, bantlı baskı noktaları, iç silikon bilek korumaları ve kaymayı önleyici diz pedleri en hareketli kadınların bile isteklerini karşılamaya odaklanan Duskii ürünleri Türkiye’de www.duskiiturkiye.com adresinden satışa sunulacak.

Duskii Hakkında

2014 yılında Patreece Botheras ve Lucia Plane tarafından Avustralya’da kurulan Duskii’nin temelleri 2010 yılında atıldı. Okyanus aşığı iki kadının aktif yaşam tarzını seven deniz tutkunlarının sıkıcı deniz kıyafetleri yerine şık ve göz alıcı tasarımlar giymesi hayali ile doğan Duskii kısa zamanda Amerika, İbiza, Fransa, İtalya, İngiltere, Avustralya ve Japonya gibi dünyanın dört bir yanında tercih edilen bir marka haline geldi.

Son Güncelleme: 14.06.2015 03:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.