Erken seçim promosyon sektörünü hareketlendirdi

Avrupa'nın en önemli promosyon fuarı öncesi erken seçimin kaçınılmaz hale gelmesi sektörü hareketlendirdi. 3-6 eylül tarihleri arasında açılacak olan fuarın gözdesi seçimlere yönelik promosyon ürünleri olacak...

16 Ağustos 2015 Pazar 12:09
Erken seçim promosyon sektörünü hareketlendirdi






Erken seçim promosyon sektörünü hareketlendirdi

Avrupa’nın en büyük ikinci fuarı olan Promosyon Fuarı başlıyor. PROMOTÜRK Başkanı Güler, “Erken seçim ihtimalinin büyük olasılık haline gelmesiyle durgun geçen sezon sonrası sektörümüz için yeni bir heyecan yeni bir ümit kaynağı söz konusu olmuştur. Bu vesile ile  1 milyar TL’lik ciro bekliyoruz” dedi

Bu yıl 30.’su düzenlenecek olan PROMOTÜRK Uluslararası Promosyon Ürünleri Fuarı 3-6 Eylül tarihleri arasında CNR Fuarcılık işbirliği ile İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. PROMOTÜRK, 3. Hall’de, 4 bin metrekarelik alanda düzenlenecek olup Avrupa’nın, Ortadoğu’nun ve Balkanların sektörel bazda en büyük 2. Fuarı olan Promosyon Fuarı’nda 30. Yılına özel etkinlikler düzenleyecek.

‘BAŞBAKAN’IN AÇIKLAMALARI FUARA İLGİYİ ARTIRDI’

PROMOTÜRK (Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler,olası bir erken seçim kararının sektöre olumlu yönde yansıyacağını belirten Güler, “Sayın Başbakan’ın erken seçime yönelik açıklamaları promosyon sektöründe bir umut olmuştur. Bu açıklamalardan sonra Eylül ayının 3-6 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenleyeceğimiz Promosyon Fuarı’na ilgi arttı. Fuar tarihinin yaklaşmasına karşın Firmalardan katılım ile ilgili hala yoğun bir talep söz konusu.  Erken seçimin olma ihtimalinin yüksekliği piyasaların hareketlenmesine sebebiyet verdi” dedi.

‘1 MİLYAR TL’LİK CİRO BEKLİYORUZ’

Erken seçim kararı alındığı takdirde  durgun geçen sezon sonrası, sektörümüz için ümit kaynağı oluşabileceğini anlatan PROMOTÜRK Başkanı Güler, şunları söyledi: “Alınabilecek bir seçim kararını sektörümüzün doğru ve iyi değerlendirmesi gerekir. Farklı ürünler ve etkili pazarlama yöntemleriyle sektörümüzün canlanacağını düşünmekteyiz. Hal böyle olunca tüm siyasi kimlikleri fuarımızda ziyaretçi olarak göreceğimizi ümit ediyoruz. Son günlerde siyasilerden gelen açıklamaların  üzerine derneğimizin telefonları kilitlenmiştir. Bu durum, canlılığın bir emaresidir diye yorumlanabilir. Hazine'den siyasi partilere verilen yaklaşık 500 milyon TL’nin yanı sıra bir o kadar da adayların harcamaları söz konusu. Yaklaşık 1 milyar TL’lik bir pazar hacmi olan seçimlere yönelik promosyon ürünleri sektörünün bu vesileyle canlanacağı düşüncesindeyiz.

Son Güncelleme: 16.08.2015 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.