Evden Eve Nakliyat Sos Veriyor

Türkiye’de yılda en az 500 bin kişi şehirler arası ve 2 milyon kişi de şehir içi evden eve nakliyat hizmeti satın alıyor.

05 Nisan 2015 Pazar 15:18
Evden Eve Nakliyat Sos Veriyor






        Evden Eve Nakliyat Sos Veriyor


   Evden eve nakliyat sektöründe hizmet sağlayıcı ile tüketiciyi internet üzerinde buluşturarak tüketicinin en iyi fiyatlarla taşınması için ihale sistemini geliştiren Enakliyat, Türkiye'de ilk defa evden eve nakliyat sektöründe müşteri memnuniyeti üzerine gerçekleştirdiği anket çalışmasını kamuoyu ile paylaştı.
   Araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’de yılda en az 500 bin kişi şehirler arası ve 2 milyon kişi de şehir içi evden eve nakliyat hizmeti satın alıyor. Yılda ülke nüfusunun yüzde 3’ünün hizmet aldığı sektörün büyüklüğünün 2 milyar TL'ye ulaştığını ifade eden Enakliyat sitesi yöneticisi İskender Yılmaz, Enakliyat olarak Türkiye’de bir ilki geçekleştirerek yaptıkları sektör araştırmasında, sektörden hizmet alan her 2 müşteriden birinin mutsuz olduğunun ortaya çıktığını söyledi.
2011 yılında kurulan, 2012 Ocak ayından itibaren de tüketicileri güvenilir ve iyi hizmetle buluşturan Enakliyat, 3 bin 300 kişi arasında 700 kişiyle telefon yoluyla gerçekleştirdiği anketin 
   Sektörde güven sorununun çok büyük boyutlara ulaştığını kaydeden Yılmaz, sektörde güvenilir olanla olmayanı ayıracak turnusol kağıdı gibi bir mekanizmaya ihtiyaç olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 14.06.2019 14:25
Anahtar Kelimeler:
Evden Eve Nakliyat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.