Fashionist 2014; Dünyanın her yerinden alıcılar geliyor

Fashionist 2014 bugün başladı. Türk tekstilinin en önemli fuarı olarak bu yıl ikincisi düzenlenen fuara 65 ülkeden ziyaretçi akını var

21 Kasım 2014 Cuma 16:05
Fashionist 2014; Dünyanın her yerinden alıcılar geliyor






Fashionist 2014; Dünyanın her yerinden alıcılar geliyor

                                                              

İstanbul tekstilinin kalbi Lütfi Kırdar’da düzenlenen Gelinlik, Abiye ve Damatlık Fuarı’nda atıyor. Osmanbey İşadamları Derneği ve Patika Fuarcılık tarafından düzenlenen Fashionist 2014 fuarı gece düzenlenen Ezra Tuba Defelisiyle başladı. Bugün fuar standları ziyaretçilerine kapısını aralarken Uzakdoğu, Ortadoğu, Asya, Avrupa ve Afrika ülkelerinden gelen şirket temsilcileri, Osmanbey ve İzmir’den gelen üretici şirketlerle kıyasıya pazarlık etti.

GALA FUARA DAMGASINI VURDU

Fuar öncesi dün akşam düzenlenen galada ünlü mankenler podyumda 2015 Türk modasının seçkin kıyafetleriyle sahne aldı. Patika Fuarcılık tarafından düzenlenen Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği OTİAD’ın en büyük çözüm ortağı olarak yer aldığı fuarın gala gecesine Ezra+Tuba'nın teknolojiyle buluşturduğu kreasyonu damgasını vurdu.

GİYİLEBİLİR TEKNOLOJİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi’nde 21-23 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek FASHIONİST Organizasyonu galası, Ezra+Tuba Çetin’in "Giyilebilir Teknoloji" konseptli defilesiyle yapıldı...

EZRA TUBA DEFİLESİ
Dünyaca ünlü Türk tasarım markası Ezra+Tuba, modanın zarafetini teknolojiyle birleştirdikleri koleksiyonlarını ilk kez podyuma taşıdı. Fashionist Organizasyonu’nun gala gecesine magazin ve cemiyet hayatından pek çok ünlü isim de katıldı. 

Intel’in laboratuvarlarında hazırlanan ve içlerine yerleştirilen çipler sayesinde ışığa ve karanlığa duyarlı kıyafetler podyumdaydı. İlginç tasarımların ilk kez sergilendiği defileye Sertap Erner, Gonca Vuslateri, Başak Sayan, Zeynep Mansur ve Eşi, Sibel Tüzün, Birce Akalay ve daha pek çok ünlü isim katıldı.

Ayrıca cemiyet dünyasından da gala defilesine Perihan Akı, Sibel İlkiz, Volkan Atik ve Arte Tahir de katıldı.

Gecenin sürprizi ise çiplere yerleştirilen yazılımlar sayesinde elbisenin üzerindeki kelebeklerin bir anda hareketlenip uçmasıydı. Büyük alkış alan ‘giyilebilir teknoloji’yi moda severlerle buluşturan defilenin finalinde ise tasarımcılar Ezra ve Tuba Çetin podyuma çıkarak katılımcılara teşekkür etti.

 

 

Son Güncelleme: 21.11.2014 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.