Fashionist 2014 kapılarını 21 Kasım'da açıyor

Kendi markalarıyla dünya devleriyle yarışan gelinlik, damatlık ve abiye üreticileri, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Fashionist 2014'e hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl 150 milyon dolarlık ihracat hedefini yakalayan fuarın hedefi bu yıl geçen yılı ikiye katlamak.

26 Eylül 2014 Cuma 11:54
Fashionist 2014 kapılarını 21 Kasım'da açıyor






Fashionist 2014 Gelinlik Abiye ve Damatlık fuarı için geri sayım başladı

Fashionist 2012 fuarı 21 23 kasım tarihleri arasında 2. kez kapılarını açıyor.  Fashionist2014, Fashionist 2014 , Fashionist 2014  fuarı ne zaman

Gelinlik Abiye ve Damatlık Fuarı kapılarını ikinci kez açmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl 47 ülkeden ziyaretçi akınına uğrayan fuarda 150 milyon doların üzerinde ihracat rakamını yakalayan Fashionist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı bu yıl hedef büyüttü. Patika Fuarcılığın organize ettiği Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği'nin destek verdiği Fuuar bu yıl  21-23 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak.

İSTANBUL ABİYE'DE MARKA, OLACAK

Kendi markalarıyla dünya devleriyle yarışan gelinlik, damatlık ve abiye üreticileri, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Fashionist 2014'e hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl 150 milyon dolarlık ihracat hedefini yakalayan fuarın hedefi bu yıl geçen yılı ikiye katlamak.

Fashionist2014 Gelinlik Abiye ve Damatlık Fuarı'nda Türk tasarımcıların elinden çıkan özgün modeller Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Rusya, Türk cumhuriyetleri, Afrika ve Ortadoğu ülkelerine açılıyor. Türk gelinlik sektörü Patika Fuarcılık tarafından organizasyonu yapılan fuara Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği destek veriyor. Fuar kapılarını bu yıl 21 - 23 Kasım tarihleri arasında kapısını açacak. Geçtiğimiz yıl 115 firmanın katıldığı fuarda 23 tasarımcı ürünleriyle gözleri kamaştırdı. Bu yıl Rusya, Ortadoğu- Arap ülkeleri ve Türk Cumhireyetleri hedef ülke olarak tanımlandı.
Türk modacıların elinden çıkan abiye kıyafetlerin dünyanın pek çok ülkesinde ilk tercih olduğuna dikkat çeken sektör temsilcileri "Fashionİst 2014 bu açıdan bizim için önemli bir fırsat" değerlendirmesi yapıyor


40 BİN KİŞİ BEKLENİYOR


Geçtiğimiz yıl 47 ülkeden misafir ağırlayan fuar bu yıl 90 ülkede tanıtımı yapılan fuar için Fransa, İtalya, Rusya, Suudi Arabistan, Kazakistan, Ukrayna, Almanya, Fas, Cezayir gibi ülkelere özel önem veriliyor.
Geçtiğimiz yıl yüzde 65'u yabancı 18 binin üzerinde ziyaretçinin geldiği Fashionİst 2014 Fuarı'na bu yıl 40 bin kişinin gelmesi için çalışma yapılıyor.

DÜNYA TÜRK GELİNLİĞİNİ TANIYACAK


Dünya'nın her yerinden alıcılara ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Patik Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Didem Cılga Fashionist 2014 ile Türk Gelinlik ve Abiye üreticisi markaların bilinirliliğinin arttığını, hiç hesapta olmayan ülkelerden bile alıcıların geldiğini söyledi. Cılga Fashionİst 2014'ün bu yıl Dünayının en önemli ve prestijli organizasyonlarından biri olmaya aday olduğunu belirterek "Sektörün en önemli buluşma yeri haline gelen fuar yatırımcılarımız için önemli bir fırsatlarla dolu. Batılı ülkeler bu yıl fuara daha çok ilgi gösteriyor. Geçtiğimiz yıl 500 milyon dolar olarak ilan edilen ihracat hedefini bu yıl daha da yüksek tutacağız' dedi..



Son Güncelleme: 26.09.2014 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.