Fiat'tan kasım kampanyası

- Fiat Professional, ticari araç sahibi olmak isteyenlere kasım ayı boyunca Fiat Doblo Combi modellerinde, 40 bin TL'ye kadar 20 aya varan vadeyle faizsiz kredi imkanı sağlıyor

11 Kasım 2017 Cumartesi 13:18
Fiat'tan kasım  kampanyası






İSTANBUL (AA) - Fiat Professional, kasım ayı boyunca ticari araç sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kampanyada Fiat Doblo Combi modellerinde, 5 yıllık uzatılmış garantiyle birlikte 40 bin TL'ye kadar 20 ay vadeyle faizsiz kredi avantajı sunulurken, Fiat Doblo Cargo, Fiorino Cargo, Fiorino Combi ya da Pratico modellerinden birisini tercih etmek isteyenler, 30 bin TL'ye kadar 20 aya varan vadeyle faizsiz kredi seçeneğinden yararlanabiliyor.

Öte yandan daha büyük bir ticari araca ihtiyaç duyanlar için Fiat Ducato ve Fullback modellerinde de avantajlı ödeme seçenekleri mevcut.

Fiat Ducato Van, Ducato Minibüs ve Ducato Kamyonet ile Fullback modellerine, 60 bin TL'ye kadar 36 aya varan vadeyle yüzde 1,15 faizli kredi fırsatıyla sahip olunabiliyor. Ayrıca Fiat Professional'ın tüm ticari araç yelpazesinde kasım ayı boyunca 3 bin TL nakit indirimi desteği de mevcut.

Son Güncelleme: 11.11.2017 14:29
Anahtar Kelimeler:
Fiat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.