Filli Boya'ya A’Design Award ödülü

Filli Boya Design Soul digital dergisi,dünyadaki en prestijli tasarım ödüllerinden A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü

18 Ağustos 2014 Pazartesi 18:06
Filli Boya'ya A’Design Award ödülü






Filli Boya'ya A’Design Award ödülü

Filli Boya Design Soul digital dergisi,  dünyadaki en prestijli tasarım ödüllerinden  A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü

Filli Boya’nın renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktardığı Design Soul dijital dergisi, zengin içeriği ve kurgusuyla uluslararası platformda büyük bir başarı kazandı. Her yıl tasarımın başkenti Milano’da düzenlenen A’ Design Award yarışmasında Filli Boya, rengin hayata dokunan her alanından içerik sunan Design Soul Dergisi ile Dijital Yayıncılık ve Medya Kategorisi'nde Silver Award ödülünü kazandı.

2013-2014 dönemi ödülleri için 100 ayrı kategoride, 5.676 projenin katıldığı; dünya çapındaki en prestijli tasarım yarışmaları arasında yer alan; en iyi tasarımları, tasarım konseptlerini, ürünlerini ve hizmetlerini ödüllendiren A' Design Award ödül töreni, 09 Ağustos tarihinde İtalya’da gerçekleştirildi.

Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun ödül ile ilgili yaptığı açıklamada: “A’ Design Awards’da Filli Boya‘nın dijital alandaki yayını Design Soul ile uluslararası alanda önemli bir başarıya imza attık. ‘Öncü ve yenilikçi marka’ kimliğimizi dijital dünyada da en iyi şekilde sürdürüyoruz. Rengin hayata dokunan her alanında var olmak hedefi ile yayın hayatına başlayan, bu doğrultuda keyifli içerikler sunan Design Soul dijital dergimizin gösterdiği bu başarı bizi çok gururlandırdı. 7’den 77’ye her yaştan insanın keyifle okuduğu içerikleri sayesinde Design Soul, bugüne kadar 300.000’i aşkın indirilme rakamlarına ulaştı. Design Soul’da; tanınmış portrelerle röportajları, sanattan, dekorasyona, spordan, teknolojiye, yeme-içmeden, fotoğrafa, geziden, İstanbul’un semtlerine kadar her türlü güncel konuyu iPad, iPhone ve Andorid tablet cihazlardan ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz” dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.