İlçe ilçe İstanbul Konut Projeleri Rehberi

İstanbul, konut projeleri bakımından bir cennet. Son günlerde İstanbul'da devam eden birçok konut projesi bulunuyor. 

01 Aralık 2017 Cuma 20:45
İlçe ilçe İstanbul Konut Projeleri Rehberi






İlçe ilçe İstanbul Konut Projeleri Rehberi

İstanbul, konut projeleri bakımından bir cennet. Son günlerde İstanbul'da devam eden birçok konut projesi bulunuyor. 
 

Oldukça konforlu yapıların inşaa edildiği İstanbul'da çok yüksek fiyata satın alınabilecek konutların yanında her bütçeye uygun ve ödeme kolaylıkları sunan projeler de bulunuyor. İstanbul satılık daire konusunda çok farklı seçeneklerin sunulduğu bir şehir olarak, yatırımcılara çeşitli alternatifleri sunuyor.

İstanbul Konut Projeleri 

Konut projelerinin fiyatları, semte, bölgenin demografik yapısına, metrekare ve oda seçeneklerine göre değişiyor. Zingat.com'dan aldığımız verilere göre; metrekare bazında fiyatlara bakıldığında İstanbul'un devam eden konut projeleri içerisinde en uygun olan konut fiyatları Bahçelievler Yenibosna’da görülüyor. Oda sayısı üzerinden bakıldığında ise en uygun konut projeleri Beylikdüzü’nde göze çarpıyor. Bu projelerde projenin bitirilme tarihine göre de konutların fiyatında artma veya azalma söz konusu olabiliyor. Bu nedenle konut alırken bu seçenekleri de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. 

İstanbul’un En Uygun Konut Projeleri 


İstanbul'da yükselen projeler incelendiğinde özellikle Beylikdüzü, Esenyurt, Kartal, Sancaktepe ve Pendik “konutta en uygun fiyatları” vererek; son dönemin en çok tercih edilen ilçeleri arasına giriyor. Beylikdüzü konut projeleri uygun fiyat ve taksit ayrıcalıkları ile dikkat çekerken; Esenyurt da fiyat konusunda Beylikdüzü ile neredeyse yarışıyor. Anadolu yakasının yeni gözdelerinden olan Sancaktepe konut projeleri ise Esenyurt projelerine göre biraz daha yüksek fiyatlarla satışa sunuluyor.

İstanbul'un En Yüksek Fiyatlı Konut Projeleri 


İstanbul yaşam şartları ve standartları geniş yelpazede seçenekler sunuyor. Yüksek yaşam standartlarını talep edenler; bu noktada daha yüksek fiyatlar ödeyerek ev sahibi olabiliyor. Zingat.com'dan aldığımız bilgiye göre İstanbul’da metrekareye göre en pahalı diyebileceğimiz konut projesi Bakırköy ilçesinin Ataköy civarında bulunuyor. Oda sayısına göre İstanbul'un fiyatı en yüksek olan konutu ise yine Bakırköy'de bulunuyor. 6 odalı olarak tasarlanmış planda, konutun ev içinde ve ev dışında tüm konforu tek tek düşünülmüş durumda görünüyor. Saunadan havuza, tenis kortundan parti alanına kadar her türlü imkanı sunan konutlar, denize nazır manzaralarıyla sahiplerini bekliyor. Bu konutların da teslim tarihleri, yine fiyatların azalıp artmasında etkili olan özellikler arasında bulunuyor.
 

Son Güncelleme: 08.12.2017 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.