Jennifer Lopez'in modacısı Türkiye'de üretim yapacak

Jennifer Lopez'in modacısı Türkiye'de üretim yapacak, Jet sosyetenin gözde markası Türkiye'ye taşınıyor

04 Eylül 2014 Perşembe 11:53
Jennifer Lopez'in modacısı Türkiye'de üretim yapacak






Jennifer Lopez'in modacısı Türkiye'de üretim yapacak, Jet sosyetenin gözde markası Türkiye'ye taşınıyor

Aisha moda, Feras Allaf Houte Couture , Danny Tabet, Aisha Fashion, Aisha Desing, Aisha Store

Dünya jet sosyetesinin ünlü markası Aisha üretim üssünü Türkiye'ye taşımaya hazırlanıyor. Jennifer Lopez başta olmak üzere çok sayıda ünlüyü giydiren Aisha'nın özgün kolleksiyonun tüm tasarımları Danny Tabet'e ait. Fransa, İngiltere, İtalya, ABD, Hong Kong ve Çin sosyetesinin ünlü isimlerinin tercihi olan Aisha 10 yıldır üretim yaptığı Çin'deki atölyelerini Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor.
 Aisha'nın kurucusu Feras Allaf Houte Couture ve abiyede yakaladıkları başarının devamı için Türkiye pazarına da girdiklerini belirterek 'Çin'deki üretimi tamamen Türkiye'ye taşımaya hazırlanıyoruz. Sadece üretimde değil, kendi markamızı çizgimizi Türkiye'ye taşımaya kararlıyız' diyor.
ARAP PRENSESLERİNİN MODACISI
Çizgileri ve renkleriyle moda dünyasının çılgın tasarımcısı olarak bilinen Danny Tabet'in kreasyonları çok sayıda ülkenin resmi güzellik yarışmalarında kendini gösteriyor. Tabet'in Arap prenseslerinin modacısı olarak biliniyor. Aisha markasıyla Nişantaşı'nda ilk mağazasını açan moda devi şirket  Danny Tabet'in tasarımlarını yakında İstanbul sosyetesinin uğrak yeri olan merkezlerde mağazalar zinciri kurmaya kararlı.


Jet sosyetenin gözde markası Türkiye'ye taşınıyor
Son Güncelleme: 04.09.2014 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.