Kalekim, yenilikçi ürün ve çözümlerini Dubai'de tanıtacak

- Şirket, 26-29 Kasım'da Dubai'de düzenlenecek Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 38. Dubai The Big 5 Show'a katılacak

16 Ekim 2017 Pazartesi 11:16
Kalekim, yenilikçi ürün ve çözümlerini Dubai'de tanıtacak






İSTANBUL (AA) - Kalekim, 26-29 Kasım'da Dubai'de düzenlenecek Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 38. Dubai The Big 5 Show'a katılarak yenilikçi ürün ve çözümlerini tanıtacak.

Şirketin açıklamasına göre, Kalekim, fuarda, seramik yapıştırıcıları, su yalıtımı çözümleri, iç ve dış cephe boyaları ve dekoratif ürünlerini, dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel ve tüketicilerle buluşturacak.

Doğu ile Batı'nın kesişim noktası olarak nitelenen fuarda, Kalekim'in sıradanlıktan uzaklaşmak isteyenlere özel dekoratif ürün gamı da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Zengin doku ve renk seçenekleri ile tasarımcılara ilham veren Artcrete ve Betonart Fresh ile yaşam alanlarına farklılık kazandıran Kalekim, fuar süresince birbirinden farklı ve yaratıcı uygulamaları katılımcılarla buluşturacak.


Anahtar Kelimeler:
Kalekim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.