Kiralık Hiyap vinç, Hiyap vinç kiralama ücretleri 2023

Küçük, orta ve yüksek tonajlı kamyon ile kamyonetlerin üzerine kurulan vinç sistemleri çok yönlü kullanım alanıyla sektörün en çok tercih edilen araçları arasında yer alır.

04 Ağustos 2015 Salı 04:03
Kiralık Hiyap vinç, Hiyap vinç kiralama ücretleri 2023






Kiralık Hiyap vinç, Hiyap vinç kiralama fiyatları 2023

 

Kiralık Vinç, Küçük, orta ve yüksek tonajlı kamyon ile kamyonetlerin üzerine kurulan vinç sistemleri çok yönlü kullanım alanıyla sektörün en çok tercih edilen araçları arasında yer alır. 

Kaldırma, kurtarma ve tasfiye işlerinde hem vinç hem de taşıyıcı kamyon olarak kullanıldığı için çok fazla sektör tarafından tercih edilir. Ekstra iş makinası, nakliye aracı kiralamak yerine Hiyap Vinç kiralayarak, çözüm üreten yöneticiler bu yöntemle hem kapasite hem de verim artırıyor.

HİYAP VİNÇLER İLE NELER YAPILABİLİR?

Hiyap ya da Hiap vinçler yaygın olarak kırımlı trafik kazalarında, yollarda kalmış araçlar için hem taşıma hem çekici olarak sıkça karşımıza çıkar. Küçük tonajlı hiyap vinçler kadar 50 tona ulaşan yüksek kaldırma ve taşıma kapasitesine sahip araçlar da sektörün göz bebeğidir.

Tonajına göre inşaatlarda, fabrika şantiyelerinde, yol bakım güzergahlarında, kamu kurumlarının alt yapı yatırımlarında, Hiyap vinçler yoğun olarak kullanılır.

Küçük ve orta tonaja sahip Hiyap Vinçlerin yüksek harekat kabiliyeti, mobil özelliklerinin hidrolik sistemlerle çoğaltılması bu tür araçlara daha çok iş imkanı sağlıyor.

Yıkım sonrası tasfiyeler, fabrikaların taşınması sırasında ortaya çıkan vinç ve kamyon açığı Hiyap Vinçler önemli bir Pazar sunuyor. Yüksek tonajlı Hiyap Vinçler özellikle ağır sanayi yatırımlarında 50 tondan daha fazla kaldırma ve taşıma kapasitesi sunan güçlü sistemleriyle iş dünyasına benzersiz hizmetler sunuyor.

Hiyap Vinçler kaldırma ve taşıma işini fiziki açıdan zorlu bölgelerde rahatlıkla yapabilecek yeteneğe sahip. Yeni nesil Hiyap Vinçler’in Bom uzunluğu ile birlikte kaldırma kapasitesi de önemli ölçü artıyor.  Bom uzunluğu 50 metreye ulaşan yeni nesil Hiyap Vinçler 80 tonluk kaldırma kapasitesiyle alışılmış vinç hizmetlerine adeta meydan okuyor...

HİYAP VİNÇLER NERELERDE KULLANILIR?

Yüksek tonajlı köprüler ve üst geçit montajları

Gaz tribünleri, jeneratörler, havalandırma sistemleri montajı

Komple Fabrika taşıma ve montajı

Yüksek binalara yerleştirilecek her türlü ısı ve havalandırma sistemleri

Ağır hurda makinalar, askeri araçların taşınması

Tershanelerde gemi gövdeleri, pervaneler ve deniz ulaşımı için kullanılan mavnalar

Çelik konstrüksiyon montajları ve vinç gerektiren her türlü nakliye işleri

Yüksek gerilim hatları taşıma ve montajı ile trafo taşıma ve montaj işleri ile bu tür projelerin tamamında Hiyap vinçler yoğun olarak kullanılır.

KİRALAMA FİYATLARI NE KADAR

Hiyat Vinçler; saatlik, günlük, haftalık aylık ve yıllık olarak kiralamak mümkün. En düşük Hiyap Vinç Kiralama bedeli İstanbul için bazı şirketler 100 TL saat olarak teklif vermektedir. Tonaj ve mesafe arttıkça vinç kiralama ücreti de yükselmektedir.  80 ton kaldırma ve 20 ton yük taşıma kapasitesine sahip bir Hiyap Vinç için  günlük 1.250 TL talep eden vinç kiralama şirketleri de bulunmakta.

HİYAP VİNÇ KİRALARKEN NELERE DİKKAT ETMELİ

Kaza kırım gibi zorlu bir sürecin ardından vinç kiralamak isteyen vatandaşların öncelikle kurumsal bir şirketle çalışması tavsiye edilir. Çoğunlukla trafik ekiplerinin telsiz ağını takip eden “Emniyetle sözleşmemiz var” diyerek kaza bölgesine gelen çoğu kurtarma vincinin özellikle şehirlerarası yollarda sorun çıkardığı sıkça duyulur. Kaza sonrası kaybolan parçalar, hasar görmemesine rağmen yerinden sökülen elektronik cihazlar korsan vinçlerle sıkça gündeme gelir.

Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için mümkün olduğu kadar kurumsal kimliğe sahip kurtarma araçlarına Kiralık Hiyap Vinçlere yönelmeli.

Yatırımcılar ve işverenler tercihlerini yeni model hiyap vinçlerden yana kullanmalı. Bu hem iş güvenliği hem de iş verimi açısından son derece önemli.

Her türlü vinç kiralama işinde karşılıklı sözleşme yapılmasına da özen gösterilmeli. Vinç kiralama sözleşmesi karşılıklı mutabakat sağlandıktan sonra imzalanmalı. Sürücü ve operatörün kullanma belgesi ile bu konuda yetkili MMO sertifikasının varlığına dikkat edilmeli.

 

Son Güncelleme: 28.10.2023 21:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vinç kiralama firmaları 2023-10-29 13:28:15

Vinç kiralama işleri gayet şu ara çok tutan bir iş yani ben de bu konuda biraz araştırma yaptım sepetli vinç olarak satın alıp vinç işi yapmayı düşünüyorum Kısmet olursa tabii ki. Son zamanlarda çok fazla haber görüyorum vinç kiralama, kiralık vinç firmaları, Ankara vinç kiralama, Gölbaşı vinç kiralama, Çankaya vinç kiralama, Ostim vinç kiralama, Şaşmaz vinç kiralama, Sincan vinç kiralama gibi her yerde bu tür haber görüyorum..

Avatar
Ankara vinç kiralama hizmetleri 2023-10-29 13:52:00

Ankara'da oturuyorum vinç kira anlama hizmetleri için kaliteli birkaç firma bakmıştım bu sayfayı buldum gerçekten güzel bir habermiş. Vinç işi hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor 5 kata taşıma yapılacak asansör olmadığı için ve koridor dar olduğu için sepet ile aşağıdan yukarı uzatılacak Ankara'da bu işi yapanlar varsa buradan bana yazsınlar

Avatar
Hiyap Vinç Kiralamak 2023-10-30 20:21:06

Ya bu makinalar ne güzel icat edilmiş adam 7 katlı binanın üzerine istediğiniz her malzemeyi sorunsuz bir şekilde indiriyor. Geçenlerde lazım oldu neydi web site ismi citbu.com du sanırım oradan destek aldık.

Avatar
Kiralık iş makineleri 2023-10-31 09:27:12

Kiralık vinç hizmeti veren firmalar gerçekten süper bir hizmete katkı sağlıyorlar geçenlerde yan apartmanda 8 kata 5 dakikada malzemeyi bıraktılar asansöre sığmamıştı yani bu sistemler ve hizmetler gerçekten ülkemize çok şey kazandırıyor

Avatar
Kiralık Vinç 2023-11-02 10:05:43

Kiralık vinç işi yıllardır ülkemizde uygulanan bir durumdur ve gercektende çok büyük malzemelerin yüksek katlara taşınmasında büyük ölçüde yardımcı olmaktadır. Kiralık vinç hizmetleri Ankara, İzmir, İstanbul ve diğer tüm illerde görebilirsiniz